ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Kasım 2013 Cuma 11:13

Buldan ve Tuncel'e: Siz ne zaman kapanacaksınız?

Buldan ve Tuncele: Siz ne zaman kapanacaksınız?

CHP'li Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün, başörtülü vekillere destek çıkan Buldan ve Tuncel'i kızdıracak bir soru sordu.


CHP'li Hüseyin Aygün, BDP'li Buldan ve HDP'li Tuncel'e "Siz ne zaman başınızı kapatacaksınız?" diye sordu.

Başörtülü vekillerin meclise girmesiyle tartımaların ardı arkası kesilmedi. CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün hedefinde Meclis'e başörtülü giren AK Partili vekilleri destekleyen Pervin Buldan Sebahat Tuncel vardı.

CHP'li Aygün, Twitter hesabından "Bugünün hararetli AKP destekçileri BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ve sözde 'sosyalist' HDP'li Sebahat Tuncel'diler" derken, şunları kaydetti:

ERDOĞAN VE ÖCALAN PROTOKOLÜ

"Erdoğan ve Öcalan protokolüne uygun olarak dinci, gerici ve ideolojik bir simge olan türbanı alkışladılar. Bu arkadaşların sözlüğünde Laiklik, Sekülerizm ve Çağdaşlık gibi sözcükler çoktan tarihe karışmış, kadının başını kapatmasını bize 'hak ve özgürlük' diye akıllarınca yutturacaklar, Buldan ve Tuncel'e bir soru: siz ne zaman başınızı kapatacaksınız?"

Bugünün hararetli AKP destekçileri ise BDP'li Buldan ve sözde 'sosyalist' HDP'li Tuncel idiler, Erdoğan ve Öcalan protokolüne uygun olarak dinci, gerici ve ideolojik bir simge olan türbanı alkışladılar,

SİZ NE ZAMAN BAŞINIZI KAPATACAKSINIZ?

bu arkadaşların sözlüğünde Laiklik, Sekülerizm ve Çağdaşlık gibi sözcükler çoktan tarihe karışmış, kadının başını kapatmasını bize 'hak' ve 'özgürlük' diye akıllarınca yutturacaklar,

Buldan ve Tuncel'e bir soru: Siz ne zaman başınızı kapatacaksınız?

IŞİD Rakka'da 10 maddelik bir bildiriyle yaşam tarzına kurallar getirdi. Örn. Berberler kapanıyor, kızlar kot giyemiyor,erkeklere dar yasak. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER