ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Eylül 2014 Salı 10:31

Bu yoldan geçenler yandı

Bu yoldan geçenler yandı

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, trafiği de olumsuz etkiliyor.


İstanbul'da sabaha karşı başlayan şiddetli yağmur zor anlar yaşattı. Küçükçekmece'de yolda meydana gelen çökmeyi fark etmeyen sürücülerin otomobilleri çukura düştü.

İstanbul Küçükçekmece'de sokaktan iki otomobilin geçtiği sırada çökme meydana geldi. Otomobillerde maddi hasar meydana gelirken yaralı ve can kaybı olmadı.

Olay, İnönü Mahallesi Sevim Sokak üzerinde saat 07.00 sıralarında meydana geldi. İSKİ tarafından taşeron firmaya verilen kanalizasyon boruları yenileme çalışması sonrasında ekipler, açtığı çukurların üzerini kapattı. Sabah saatlerinde 34 TEU 71 plakalı taksi ve 34 ZR 2273 plakalı otomobilin geçtiği sırada yolda çökme meydana geldi. Araçları açılan çukura düşüren sürücüler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçları kontrol ederek durumu polise bildirdi.

YOL TRAFİĞE AÇIKTI

Taksi sürücüsü Ziya Yalınız, yoldan geçtiği sırada çukur olmadığını belirterek, "Yolcu almak için geldiğimde burada çalışma olduğunu gördüm. Geçmek için geniş aldığımda bir anda araba çöktü. Aracımda yolcu yoktu. Yolda çalışma sonrası asfalt atılmamış, mıcırı doldurmuş üstüne toprak atıp yolu trafiğe açmışlar. Dün bu yol kapalıydı, bugün bir uyarı levhası görmediğim için yol açık diye buraya girdim" dedi.

"RÖGAR ÇEVRESİ TAM DOLDURULMAMIŞ"

34 ZR 2273 plakalı otomobilin sürücüsü Ömer Cansever ise "Yolda İSKİ çalışması vardı. Sabah saatlerinde başlayan yağmurla birlikte yolda çökme meydana geldi. Yolun üstü görünürde kapalıydı ama rögar çevresi tam doldurulmadığı için böyle bir olay meydana geldi" diye konuştu. Daha sonra olay yerine gelen çekici yardımıyla araçlar bulundukları yerden çekildi.

İSTANBUL'DA YAĞMUR ETKİLİ OLDU

İstanbul'da saat 05.45'ten itibaren yağmur etkili olmaya başladı.

Sabaha karşı başlayan sağanak yağış sırasında, Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi`nde bulunan vatandaşlar yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar yanlarında bulunan şemsiyelerini açarak yağmurdan korunurken, bazıları ise çevredeki iş yerlerinin tentelerine ve otobüs duraklarına sığındı. Yağmur nedeniyle yollarda da kısa sürede su birikintileri oluştu.

Sağanak nedeniyle akışa geçen su, bazı işyerlerinin içerisine doldu. Su girişini engellemek için bazı işyeri sahipleri büyük uğraş verdi.

KAYNAK:
Ajanslar
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER