ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Haziran 2013 Çarşamba 10:42

Bu polise de yazık! Hallerine bakın

Bu polise de yazık! Hallerine bakın

Gezi Parkı olayları 16. gününde de sürerken bu işten en çok yıpranan polis oldu. Polisin halsizliği objektiflere yansıdı.


Gezi olayları nedeniyle haftalardır izinsiz çalışan polis tükenmiş halde. Dün gece Taksim'den yansıyan kareler hallerinin ifadesi.

Gezi Parkı olayları bugün 16. gününe girerken günlerdir mesaide olan İstanbul Polisi dün gece Taksim Meydanı'nda yorgunlukten tükenmiş halde objektiflere yansıdı.

Dün sabah 08.00'de Taksim'e giren polis günboyu radikal gruplarla köşe kapmaca oynadı. Bir dakika bile dinlenme fırsatı bulamayan polis gece de meydandaydı.

YORGUNLUKTAN TÜKENDİLER

Akşam saatlerinde başlayan yeni çatışmalarla gece yarısına kadar uğraşan polis, gece 04.00 gibi artık tükenmiş haldeydi.

ASFALT ÜSTÜNDE UYKU

Dinlenme fırsatı buldukları anda kendilerini Taksim'in orta yerinde asfalta bırakan polisler objektiflere bitkin halleriyle yansıdılar.

UYKUSUZLUKTAN BİTTİLER

Gece boyunca ayakta olan polis yarı uykulu yarı uyanık biraz olsun dinlenmeye çalıştı. Kimi betona aldırmadan uykuya dalarken, kimi elleri başının arasında yaşadıklarının muhasebesindeydi.

AKM ÖNÜ PANKART UYKUSU!

Polisler sabah saatlerinde pankartlardan temizledikleri AKM'ye yeniden müdahale olur diye sabaha kadar bina önünde yattı.  

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER