ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Eylül 2013 Perşembe 11:23

"Bu kadarını beklemiyordum"

"Bu kadarını beklemiyordum"

Türkiye'de 5. yüz nakli yapılan Recep Sert'in yeni yüzüyle tanışması ve tıraş olma anının görüntüleri...


Yüz nakli gerçekleştirilen Recep Sert, yeni yüzünün çok güzel olduğunu, bu kadarını beklemediğini belirtti.

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü ile Hastane Medya İletişim Birimi tarafından Türkiye'nin beşinci yüz nakli yapılan Recep Sert'in yeni haliyle ilgili görüntüler basın mensuplarıyla paylaşıldı.


İŞTE O FOTOĞRAFLAR...


Görüntülerde, sakallarının oldukça uzadığı görülen Recep Sert'in, tıraş ediliyor. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrükif Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Özlenen Özkan gözetiminde yapılan tıraşın ardından Recep Sert'e heyecanlı olup olmadığı ve yeni yüzünü görmeye hazır olup olmadığı soruluyor. Heyecanlı olduğunu belirten Sert, yeni yüzünü görmeye hazır olduğunu belirtti. Özlenen Özkan'ın, 'Son kararın mı? diye sormasının ardından Recep Sert, ameliyatın yapıldığı 18 Temmuz'dan sonra yeni yüzünü ilk kez aynada gördü. Uzun süre yüzüne bakan ve eliyle kontrol eden Sert, el işaretiyle çok güzel olduğunu belirtti. Sert duygularını kendisine verilen kağıda, 'Çok güzel olmuş. Bu kadar beklemiyordum.' diye yazarak belirtti. Doç. Dr. Özkan da, Sert'e bu son hali olmadığını, çok daha güzel olacağını söyledi. Yüzünü zamanla hissetmeye başlayacağını belirten Özkan, "Hareketlerin de olacak. Şuan şişliklerin var. Onlarda inecek. Ufak tefek revizyonlar yapacağız. En azından nefes borun için yapacağız. O da seni çok rahatlatacak. Çok daha farklı çok daha güzel olacak inşallah. Her şey inşallah gönlünce olur." diyerek Sert'e hem moral hem de bilgi verdi.

Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka beldesinde denizde fenalaştıktan sonra kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist Andrzej Kucza'nın bağışlanan yüzü, 18 Temmuz'da Recep Sert'e nakledilmişti.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER