ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Kasım 2014 Salı 14:57

Bu da sahte parfüm operasyonu

Bu da sahte parfüm operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri Zeytinburnu ve Bahçelievler’de sahte parfüm operasyonu düzenledi. Operasyonda dünyaca ünlü markaların da aralarında bulunduğu çok sayıda parfüm ele geçirildi.


Zeytinburnu ve Bahçelievler'de düzenlenen operasyonlarda, 118 bin 757 şişe sahte parfüm ele geçirildi. 

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin sahteciliği önlemeye yönelik çalışmaları kapsamında, sahte parfüm üretildiği belirlenen Zeytinburnu ve Bahçelievler'deki 9 ayrı iş yeri ve depoya baskın yapıldı. 

Adreslerde yapılan aramalarda çeşitli markalarda 118 bin 757 şişe sahte parfüm ve 622 bin 563 parfüm şişesi kapağı, parfüm kutusu , parfüm ambalajı, baskı kalıbı, etiket ve benzeri ürünler ele geçirildi. 

İş yeri ve depoların işletmeciliğini yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan ve işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Z.K, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "20.11.2014 tarihinde ilimiz Zeytinburnu ve Bahçelievler ilçelerinde Güvenlik Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 556 sayılı kanuna muhalefet suçu kapsamında yapılan çalışmalarda, sahte parfüm imalatında kullanıldığı değerlendirilen parfüm kapakları, boş kutular, parfüm ambalajları, press kalıpları ve etiketler olmak üzere toplamda 741.320 adet malzeme ve kullanıma hazır parfüm ele geçirilmiştir" denildi.

KAYNAK:
Ajanslar
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER