ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Aralık 2014 Çarşamba 14:14

Bu da kadın şiddeti

Bu da kadın şiddeti

Antalya’da, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir kadın, birlikte yaşadığı erkek arkadaşını vazo parçasıyla yaraladı.


Antalya’da, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir kadın, birlikte yaşadığı erkek arkadaşını vazo parçasıyla yaraladı. Kontrol amaçlı hastaneye götürülmek istenen kadın, köpeğinin de yanında gelmesine ısrar edince polis aracına köpeğiyle alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Gürsü Mahallesi Lal Sitesi’nde bir evde meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu bağımlısı olan Gamze Ş. birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Hüseyin Ş. ile tartıştı. Sabah saatlerinde başlayan tartışma büyüyünce Gamze Ş. eline geçirdiği kırık vazo parçasıyla Hüseyin Ş.’i birkaç yerinden yaralayıp öldürmekle tehdit etti.



KÖPEĞİYLE SAĞLIK KONTROLÜNE GİTTİ

Hüseyin Ş de, aynı sitede ikamet eden ablasından yardım isteyerek ablasının evine sığındı. Durumun polise haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri Hüseyin Ş.’yi ayakta tedavi edip, Gamze Ş.’yi hastaneye götürmek istedi. Sağlık ve polis ekiplerine köpeği “Say” olmadan hastaneye gitmeyeceğini söyleyen ve direnen Gamze Ş., ikna çabalarına rağmen kararından vazgeçmedi. Çaresiz kalan polis, Gamze Ş. ve köpeğini hastaneye götürmek üzere ekip aracına aldı.



GAZETECİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Hastaneye getirilen genç kadın, kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi. Gazetecileri işten attırmakla tehdit eden Gamze Ş. "Ne çekiyorsunuz? Ne var? Bu saatten sonra hiçbiriniz işçi değilsiniz" diyerek gazetecilere elindeki pet şişeden su döktü.

Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü belirtildi.





 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER