ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Kasım 2014 Cuma 09:14

Bu araçtan sağ çıktılar

Bu araçtan sağ çıktılar

Kastamonu’da yol kenarındaki ağaca çarptıktan sonra ikiye bölünün otomobildeki aile, hurdaya dönen araçtan sağ çıktı.


Taşköprü ilçesinden Kastamonu’ya gelerek bir yakınlarının düğün merasimine katılan Dursun Akdağ (34) yönetimindeki 37 LC 841 plakalı otomobil, düğün eğlencesinin ardından Taşköprü ilçesine dönmek istedi. Yalçın Caddesi üzerinde Kastamonu Emniyet Müdürlüğü önünde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası yoldan çıkan otomobil, yol kenarındaki ağaçlara çarparak durabildi. Kazada ikiye bölünen otomobil, adeta hurdaya döndü. Otomobilin parçaları etrafa saçılırken sürücü Dursun Akdağ ile eşi Seda Akdağ (30), çocukları Esmanur Akdağ (5), Eren Akdağ (3) ve Ömer Diker ile Rıdvan Taşkıran yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrası trafiğe kapanan yol, aracın bulunduğu yerden kaldırılması sonrası tekrar araç trafiğine açıldı. Etrafa saçılan otomobilin parçalarını ise, bulunduğu yerden toplanarak çekiciye kondu. Belediyeye ait temizlik aracıda, kirlenen ve cam parçalarının bulunduğu yolu yıkayarak temizledi.

Öte yandan kazada yaralanan bir kişi, kaza sonrası vatandaşların yardımıyla bir evin kapısının önüne çekildi. Burada yaklaşık yarım saat boyunca ambulans bekleyen yaralı şahısa, vatandaşlar yardım ettiler. Vatandaşlar, yaralı şahsın üzerine battaniye serip, elinden ve yüzünden tutarak ısıtmaya çalıştı. Bu esnada bazı vatandaşlar, ambulansın yaklaşık yarım saat geç geldiğini ileri sürerek tepki gösterdi.

Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavi altına alındığı ve durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi. Kazada pert olan otomobilin ön koltuklardan itibaren motor kısmının ikiye ayrıldığı görüldü.














KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER