ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Nisan 2013 Pazartesi 19:05

Bozok Üniversitesi 6. Spor Şenlikleri başladı

Bozok Üniversitesi 6. Spor Şenlikleri başladı


Yozgat Bozok Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanlığı tarafından organize edilen ve bu yıl 6. düzenlenen Bozok Üniversitesi Spor Şenlikleri başladı.

Üniversitenin Erdoğan Akdağ Kampus alanında spor tesislerinde düzenlenen Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş'ın katılımları ile öğrenciler tarafından spor meşalesinin yakılması ile başladı.

    10 Mayıs'a kadar sürecek şenliğin açılış konuşmasını yapan Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, bu yıl spor şenliklerinin altıncısını düzenlemelerinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Uçar, "Eğitim-öğretimin yanında bahar aylarında hem spor şenlikleri ve hem de bahar şenlikleri öğrencilerimize dinamizm kazandırıyor. Bu tür etkinliklere aktif olarak katılan öğrencilerimizin derslerinde daha başarılı olduklarını gözlemliyoruz. Bu nedenle spor şenliklerine büyük önem veriyor, öğrencilerimizin bu tür faaliyetlerini destekliyoruz. Şenlikte futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç kategorilerinde müsabakalarımız yapılacak. Hem öğrencilerimiz hem de personelimiz bu müsabakalarda başarılı olabilmek için ter dökecek. Spor şenliğini yapmamızdaki amaç öğrenciler arasında birlik beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak. Şenlik kapsamında yapılacak tüm müsabakaların centilmence yapılmasını diliyorum." diye konuştu.

    Şenlik kapsamında ilk gün yapılan futbol müsabakasında Mimarlık -Mühendislik Fakültesi ile İktisadi İdari Bilimler Fakültesi futbol takımları karşı karşıya geldi.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER