ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ağustos 2014 Cuma 16:14

Bonzaiye bir kurban da Mersin'den

Bonzaiye bir kurban da Mersinden

Mersin'de uyuşturucu madde bonzai kullandığı iddia edilen 16 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Baba Fahri Parlak oğlunun bonzai içirilmesi sonucu öldüğünü ifade ederek, intikamını alacağını kaydetti. Acılı anne Hamdiye Parlak ise oğlunun gençliğini bile yaşayamadığını söyledi.


Mersin'de uyuşturucu madde bonzai kullandığı iddia edilen 16 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Baba Fahri Parlak oğlunun bonzai içirilmesi sonucu öldüğünü ifade ederek, intikamını alacağını kaydetti. Acılı anne Hamdiye Parlak ise oğlunun gençliğini bile yaşayamadığını söyledi.

ihbar üzerine Akdeniz ilçesi Çiftçiler Caddesi üzerindeki Şerefiye Camii'ne giden 112 Acil Servis ekipleri, 16 yaşındaki Fırat Patlak'ı baygın bir şekilde yerde yatar vaziyette buldu. Ekipler ilk müdahalenin ardından uyuşturucu madde kullandığını tahmin ettikleri Fırat Parlak'ı Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Fırat Parlak hayatını kaybetti. Parlak'ın cesedi önce Mersin Devlet Hastanesi morguna daha sonra ise otopsi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Bunun üzerine harekete geçen polisler, Güneş Mahallesi'nde ikamet eden Parlak'ı 2 gencin baygın bir şekilde getirip cami önüne bıraktığını tespit ederek, bunları yakalamak için çalışma başlattı.

'OĞLUMUN İNTİKAMINI ALACAĞIM'

Devlet Hastanesi morgu önünde gözyaşlarını tutamayan baba Fahri Parlak, oğluna bonzai içirildiğini söyledi. Oğlunun uyuşturucudan öldüğünü ifade eden acılı baba "Uyuşturucu ile mücadele edeceğim. Bunların üzerine gideceğim. Bunları tek tek yakalayacağım. İntikamımı alacağım. Benim intikamım çok büyük olacak. Benim oğlumu zehirlediler. Oğluma bonzai içirdiler." diye konuştu.

Oğlunun acı haberini evde otururken aldığını anlatan Fahri Parlak, "Ben evde oturuyordum. Bir tane genç geldi, 'Muhtarlıktan seni çağırıyorlar' dedi. Muhtarın yanına gittim, polisler orada idi. Onlar oğlum Fırat Parlak'ın hastanede olduğunu söylediler. Hastaneye geldik. Hastanede de öldüğünü söylediler. Uyuşturucudan öldüğünü söylediler." şeklinde konuştu.
Gençlere uyuşturucudan uzak durmalarını tavsiye eden Parlak, "Bu tür şeylerden uzak dursunlar. Benim oğlum öldü başkalarının oğlu ölmesin." dedi.

'OĞLUM GENÇLİĞİNİ YAŞAYAMADI'

Anne Hamdiye Parlak ise bu ölümlere son verilmesini istedi. "Ben bunun peşini bırakmayacağım. Kim yaptı ise bulunsun" diyen gözü yaşlı anne "Tek isteğim budur. Daha küçüktü benim oğlum, gençliğinin baharını yaşayamadı. Kimse bulunsun. Bana bir şey söylemediler. Bunların bulunmasını istiyorum. Başka bir şey istemiyorum." ifadesini kullandı.

Oğlunun 2 -3 gün önce bir oto yıkamacıda işe başladığını ifade eden Hamdiye Parlak şunları söyledi: "Sabah 7.00'de beraberdik. İşe gideceğim, kahvaltılık falan alacağım demişti, ben daha sonra işe gittim."

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER