ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Ekim 2014 Cuma 16:09

Bir baba ocağına daha ateş düştü

Bir baba ocağına daha ateş düştü

Şehit Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin’in baba ocağına ateş düştü


Bingöl’de esnaf ve vatandaş ziyareti yaptıkları sırada terör örgütü mensuplarınca saldırıya uğrayan ve şehit olan Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin’in Ankara’daki baba ocağına ateş düştü. Şahin'in ailesi evlerinin önüne kurulan çadırda taziyeleri kabul etti.

    Atıf Şahin, mesai arkadaşı komiser Hüseyin Hatipoğlu ve koruma polisi Uğur Atlı ile Bingöl'ün Yenişehir Mahallesi Hükümet Caddesi'nde çıkan olaylar sonrası tahrip edilen dükkanları gezen Emniyet Müdürü Atalay Ürker'e eşlik ettiği sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Edinilen bilgiye göre o esnada bölgeden geçen bir aracın içindeki kişiler, Şahin, Hatipoğlu, Atlı ve Ürker'e kurşun yağdırdı. Saldırıda; Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve koruma polis memuru Uğur Atlı yaralanırken, Şahin ile Hatipoğlu olay yerinde şehit oldu.

    KOMŞULARI BALKONLARINA TÜRK BAYRAĞI ASTI

    Şahin'in, Ankara Yenimahalle Şehit Zeki Özbek Sokak'ta oturan ailesi acılı haberle yıkıldı. Şehit polisin babası Ahmet Şahin ve annesi Cemile Şahin güçlükle sakinleştirildi. Şahin’in komşuları da balkonlarına astıkları Türk bayraklarıyla yaşanan olaya tepki gösterdi. Ailenin evinin önüne belediye tarafından taziye çadırı kuruldu.

    Atıf Şahin'in adı daha önce Nazilli Emniyet Müdürü olarak görev yaptığı dönemde AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç tarafından dile getirilen 'Paralel polisler beni öldürecekti' iddiası ile gündeme gelmişti. Şahin, konuyu yargıya taşıdığını açıklamıştı. 3 çocuk babası Şahin'in Bingöl’e yeni tayininin çıktığı belirtilirken, evini de yakın zamanda tuttuğu öğrenildi.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER