ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Aralık 2014 Çarşamba 18:51

Bilal Erdoğan 4’te 3 yaptı

Bilal Erdoğan 4te 3 yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ok attı. İlk atışında hedefi tutturamayan Erdoğan, sonraki 3 atışını da hedefe gönderince alkış aldı.


İstanbul’da düzenlenen etkinlikte engellilerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ok attı. İlk atışında hedefi tutturamayan Erdoğan, sonraki 3 atışını da hedefe gönderince alkış aldı.

Okçular Vakfı, Okmeydanı’ndaki Okçular Tekkesi’nde, 3 Aralık Engelliler Günü kapsamında Çanakkale’den gelen engelli vatandaşlara yönelik ok atma etkinliği düzenledi. Engelliler vatandaşların moral bulup stres attığı etkinlik, yarışma formatında yapıldı.

Programa Okçular Vakfı Başkanı Ali Haydar Yılmaz, Biga Kaymakamı Fatih Genel, Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Çanakkale Görme Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Battal katıldı. Ok atma yarışması Biga Kaymakamı Fatih Genel’in yardımı ve Çanakkale Görme Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Battal’ın atışı ile başladı. Kaymakam ve başkanların ardından bu kez yayın başına engelli çocuklar geçti.

Hocaların kontrolünde atışlarını yapan engelli çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, çocukların yanı sıra yetişkinler de ok attı.

Programın ödül töreni kısmına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, bütün engelli yarışmacılara madalya taktı. Renkli görüntülere sahne olan madalya töreninde Bilal Erdoğan, engelli vatandaşlarla yakından ilgilendi. Tören çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

ERDOĞAN'A BÜYÜK ALKIŞ

Törenin bitmesinin ardından Bilal Erdoğan, Okçular Vakfı Başkanı Ali Haydar Yılmaz, Biga Kaymakamı Fatih Genel ve Çanakkale Görme Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Battal ile birlikte ok attı. İlk atışında hedefi tutturamayan Erdoğan, sonraki 3 atışını da hedefe gönderince alkış aldı.

Engellerin fizikte değil kalpte olduğunu belirten Bilal Erdoğan, “İnşallah bizler de bu kalplerdeki engelleri aşmaya gayret ediyoruz. Çok mesafe aldık, daha alacağımız mesafe de var. Ama spor, bu kalplerdeki engellerin aşılması için önemli bir araç bizim için. Bu yüzden bu bir başlangıç olsun. İnşallah bizim Okçular Vakfımızda buradaki spor kulübümüzde engelli okçularımızın sayısının artmasını, uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil etmelerini diliyoruz bu vesileyle” diye konuştu.















KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER