ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Haziran 2013 Cuma 22:23

Bikinili eylemcinin asıl amacı ne?

Bikinili eylemcinin asıl amacı ne?

Hafta içi her akşam 17:30'da Ersoy Dede'nin sunumuyla ekrana gelen haber bülteni; Ersoy Dede İle Bugün'de bikinili eylemci konuşuldu.


Ersoy Dede ve Mustafa Şen Taksim'de bikinisiyle sözde eylem yapan kadının gerçekte kim olduğunu ve amacının ne olduğunu konuştu. Görüntülerde de görüldüğü üzere isminin 'Mine Dost' olduğunu iddia eden bikinili kadının aslında geçek ismini açıklamadığı ve bu kadının aslında gizli eller tarafından Türkiye'ye provokasyon amacıyla gönderildiği açıkça belli oluyor.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Peki kim bu bikininli kadın?

Ersoy Dede İle Bugün'de bu kadının kim olabileceği konuşuldu. Bikinisiyle Taksim Meydanı'nı karıştırmaya çalışan kadının aksanı dikkat çekiyor. Kadın Almanya'dan geldiğini ve Gezi Parkı eylemlerine destek vermek için soyunup dans ettiğini açıklıyor fakat, Ersoy Dede ile Mustafa Şen'in üzerinde dikkatle durduğu konu Alman İstihbaratı.

ALMAN İSTİHBARATI TÜRKİYE'Yİ KARIŞTIRMAK İSTİYOR

Türkiye ile Almanya arasındaki Gezi Parkı restleşmeleri sürüyor: Almanya, Türk büyükelçiyi dışişlerine çağırırken Türkiye'nin bu reste cevabı gecikmiyor ve Alman büyükelçi Dışişlerine çağrılıyor. Tüm bu gelişmelerin yaşandığı günlerde Taksim Meydanı'nda Alman bir kadının bikinisiyle provokasyon çabaları dikkatlerden kaçmıyor.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER