ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Aralık 2014 Salı 00:06

Beşiktaş Başkanı’ndan ’’Liverpool’’ değerlendirmesi

Beşiktaş Başkanından Liverpool değerlendirmesi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Avrupa Ligi’nde Liverpool ile eşleşmelerini, zor bir kura olarak değerlendirdi.


13. Uluslararası Türkiye Spor Adamları Ödül Töreni’ne katılan Fikret Orman burada basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. UEFA Avrupa Ligi 2. Turda Liverpool ile eşleşmelerini değerlendiren Orman, "Yönetime gelirken Beşiktaş olarak Avrupa’da kupa kaldırmak istiyoruz demiştik. Beşiktaş, Avrupa’da kupa kaldırmak zorunda ve buna layık. Onun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son iki takım içinde Liverpool’un çıkması biraz zor oldu. Fakat maça da uzun bir süre var. Kampımızı yapacağız ve bir iki tane de transfer yapmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi gruplarından gelen bir takımla eşleşmeyi şans mı şanssızlık mı olduğunu göreceğiz" dedi.

"ÖNCE RAKİPLER KAZANIYOR SONRA BİZ KAZANIYORUZ"

Ligdeki durumlarını da değerlendiren Başkan Orman, "Hafta sonları gün gün liderlik el değiştiriyor. Lig ısınmaya başladı. Önce rakipler kazanıyor sonra biz kazanıyoruz. Hayırlısı olsun. İki rakibimize bakacak olursak olumsuzluklar yaşayan, sıkıntılar yaşayan biziz. Bu süreci iyi yönettiğimizi düşünüyorum. Futbolcularım inanılmaz bir şekilde mücadele ediyor. Avrupa’da da ülkemizi iki takıma göre temsil eden biziz" şeklinde konuştu.

"BİR HESAPLAR YAPILIYOR AMA ALLAH’IN DA HESABI VAR"

Galatasaray maçının nerede oynanacağı ile ilgili çıkan tartışmalar hakkında da konuşan Orman, "İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi gayet yerinde bir açıklama yapmış ve yerine oturmuş bir açıklama olmuş. Ben daha önceki açıklamaları görünce açıkçası hoşuma gitmişti. Sporda böyle dostluğun olması hoş bir şey diye düşünmüştüm. Ancak Ali Dürüst’ün açıklamasını dinledim ve üzüldüm. Maçın Konya’da oynanıp oynanması değil başka hesaplar yapılıyor. Bunu Galatasaray camia üyeleri veya Galatasaray taraftarları için demiyorum. Yöneticiler için söylüyorum, yakışmadı. Bir hesaplar yapılıyor ama Allah’ın da hesabı var" açıklamasında bulundu.

 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER