ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Mart 2014 Salı 17:58

Berkin Elvan'a annesinden son bakış

Berkin Elvana annesinden son bakış

Gezi olaylarında ağır yaralanan ve dün hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın cenazesi Okmeydanı getirildi. Annenin vedası yürek dağladı.


Gezi olayları sırasında başına isabet eden gaz fişeği nedeniyle ağır yaralanan ve bu sabah hayatını kaybeden Berkin Elvan, sokaklarında oyun oynadığı Okmeydanı'na son kez getirildi.

Elvan'ın Adli Tıp'tan alınan cenazesi, yüzlerce insanın omuzunda Okmeydanı Cemevi'ne getirildi. Cemevi'nin iki ayrı penceresine çıkan Annesi Gülsem Elvan ve ablası Gamze Elvan sinir krizleri geçirdi.

Cemevi'ne çıkan bütün sokaklar sabah erken saatlerden itibaren barikatlarla araç trafiğine kapatıldı. Bölgedeki esnaflar da kepenk kapattı. Yaklaşık 3 bin kişi saatlerce slogan atarak Berkin Elvan'ın cenazesini bekledi. Cenaze saat 16:10 sularında Okmeydanı'na ulaştı. Cenazeyi araçtan alan kalabalık omuzlara alarak Cemevine getirdi. Berkin Elvan'ın cenazesi Okmeydanı Cemevi'nin Gasilhanesine konuldu. Berkin Elvan için cenaze töreni yarın düzenlenecek ve 15 yaşındaki Berkin'in cenazesi Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek.Berkin Elvan'ı Okmeydanı Cemevi'nde karşılayanlar arasında CHP Milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt ve İlhan Cihaner ile Sanatçı Ferhat Tunç da katıldı. 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER