ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Aralık 2014 Salı 11:45

Belediyeden sahte nikah açıklaması

Belediyeden sahte nikah açıklaması

Üsküdar Belediyesi de sahte nikah haberleriyle ilgili açıklama yaptı.


CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’nun yeğeni E.O'nun, kendi düğününde ‘sahte nikah’ kıydırmaktan gözaltına alındığı iddia edildi. Üsküdar Belediyesi de sahte nikah haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

Üsküdar belediyesi, sahte nikah haberine ilişkin, söz konusu sahte nikahın görüntülerindeki memurla belediyede görevli kişinin hiçbir ilgisinin bulunmadığını açıkladı.

Belediyeden yapılan açıklamada, CHP Genel Başkan Yardımcı Mehmet Bekaroğlu'nun yeğeni olduğu iddia edilen Eda O'nun Abdullah G. ile yaptığı sahte nikahta, Üsküdar Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde görevli memur Kudret Başalan'ın adının kullanıldığı belirtildi.

"Söz konusu sahte nikahın görüntülerindeki memurla belediyemizde görevli kişinin hiçbir ilgisi, alakası bulunmamaktadır" ifadesine yer verilen açıklamada, Üsküdar Emniyet Müdürlüğü ve Üsküdar Evlendirme Dairesi'nden yapılan incelemeler neticesinde Eda O'nun, hali hazırda resmi nikahlı olan Ahmet G. ile aile baskısından kurtulmak için "evrakta sahtecilik" yoluyla sahte nikahı kurguladıklarının anlaşıldığı kaydedildi.

Açıklamada, "Eda O. ile evlenmek için ağabeyi Abdullah Ç'nin kimliği üzerine kendi fotoğrafını yapıştırıp doğum tarihlerinde oynama yaptığı tespit edilen Ahmet Ç. ve diğer şahıslar hakkında da ''evrakta sahtecilik'' yapmaktan soruşturma başlatılmıştır. Söz konusu sahtecilik olayında Üsküdar Belediyesi'nin hiçbir ilgisinin olmadığını siz değerli basın mensuplarına duyurmak isteriz" denildi.

(Milliyet)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER