ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Nisan 2013 Pazartesi 15:19

Bedioğlu, başarıya yolculuğu anlattı


Adıyaman'da SBS ve LYS'ye girecek öğrencilere konferans verildi.

Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen konferansta konuşan Vali Yardımcısı Murat Süzen, Valilik olarak Adıyaman’da ilk hedeflerinin eğitim seviyesini yükseltmek olduğunu belirtti. Süzen, "Biz öğretmenlerimizle birlikte ilimizdeki eğitim seviyesini yükselteceğiz. Başlattığımız projeler çerçevesinde önümüzdeki süreçte Adıyaman’ı Türkiye genelinde ilk 10’lara taşıyacağız.” dedi.

Öğrenci, öğretmen, yönetici ve velilerin ilgi ile izledikleri bu konferansların son derece verimli geçtiğini belirten Vali Yardımcısı Murat Süzen, “Kalite ve başarının Adıyaman’ın hayat felsefesi olacağına inanıyorum. Bu tür faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. İlimizde verdiği konferanslardan dolayı da sayın Süleyman Beledioğlu hocamıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ünlü eğitimci Süleyman Beledioğlu, verdiği konferanslarda SBS, YGS ve LYS sistemi ve çalışma yöntemi, beyin temelli öğrenme, öğrenmenin kalıcı olması, unutmaya karşı alınabilecek önlemler, pratik öğrenme, plan ve programlı olma, ailelerin çocuklarının başarısına katkıda bulunma yolları, ergen öğrencilik sorunları konularını ele aldı. 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER