ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Kasım 2017 Salı 11:56

BBP Genel Başkanı Destici'den Rasim Ozan Kütahyalı'ya tepki

BBP Genel Başkanı Desticiden Rasim Ozan Kütahyalıya tepki

"(Kütahyalı'nın, Boşnak vatandaşlara yönelik sözleri) Yeter artık, televizyon ekranlarında bu ve buna benzer gayri ahlaki söz ve davranışları içinde barındıran programlar derhal yayından kaldırılsın"


BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnak vatandaşlara yönelik tepki çeken sözlerine ilişkin, "Yeter artık, televizyon ekranlarında bu ve buna benzer gayri ahlaki söz ve davranışları içinde barındıran programlar derhal yayından kaldırılsın." ifadesini kullandı.

Destici, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnak vatandaşlara yönelik tepki çeken sözlerine ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Boşnakların, "Allah birdir" diyerek Müslüman oldukları için yüzyıllardır ağır bedeller ödediklerini ve katliamlara maruz kaldıklarını belirtti.

Mustafa Destici, şunları kaydetti:

"Boşnaklar canımızdır, kardeşimizdir. Boşnak kardeşlerimiz için yapılan çirkin benzetmenin sahibini, ona bu fırsatı verenleri ve hala sessiz kalanları şiddetle kınıyorum. Yeter artık, televizyon ekranlarında bu ve buna benzer gayri ahlaki söz ve davranışları içinde barındıran programlar derhal yayından kaldırılsın."

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER