ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Ekim 2014 Perşembe 16:49

Bayram trafiği şimdiden başladı!

Bayram trafiği şimdiden başladı!

Kocaeli TEM Otoyolu'nda, cumartesi günü başlayacak 4 günlük Kurban Bayramı'nı İstanbul dışında geçirmek isteyenlerin yola çıkmasıyla birlikte yoğunluk oluşmaya başladı


Kocaeli TEM Otoyolu'nda, cumartesi günü başlayacak 4 günlük Kurban Bayramı'nı İstanbul dışında geçirmek isteyenlerin yola çıkmasıyla birlikte yoğunluk oluşmaya başladı. Tatilcilerin öğle saatlerinden itibaren yola çıkmasıyla birlikte Kocaeli TEM Otoyolu'nun İstanbul yönüne trafik akışında zaman zaman yoğunluk yaşanıyor. Özellikle İzmit Batı Kavşağı'ndan itibaren viyadük ve tünellerin olması, yolun zaman zaman iki şeride düşmesi nedeniyle bu mevkilerde yoğunluk arttı. Ankara'dan İstanbul yönüne ise yoğunluk diğer istikamete göre daha az olduğu görüldü.

Öte yandan, bayram tatilini Yalova, Bursa ve Ege'de geçirmek isteyen, ancak İzmit Körfezi'ni dolaşmak istemeyen sürücüler de Gebze Eskihisar'daki feribot iskelesini kullanıyor. Yalova Topçular'a araç ve yolcu taşımacılığı yapılan Eskihisar'daki İDO'ya ait iskelede, öğle saatinden sonra 17 feribot birden karşılıklı sefer yapılmaya başlandı. Bu istikamette de zaman zaman trafikte yoğunluk yaşanıyor. Hem TEM Otoyolu Kocaeli kesiminde hem Topçular İskelesi'nde akşam saatlerinden itibaren trafikteki yoğunluk daha da artması bekleniyor. Otoyolda zaman zaman maddi hasarlı trafik kazaları yaşanırken, sorun yaşanmaması için TEM'de her 10 kilometrede bir trafik ekibi görevlendirildi.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER