ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Haziran 2013 Pazar 17:22

Batı'dan Türkiye'yle ilgili korkunç rapor

Batıdan Türkiyeyle ilgili korkunç rapor

Yiğit Bulut Avrupa'nın en büyük iki ülkesinin ortak istihbarat unsurları ile bir rektör tarafından ortak hazırladığı Türkiye raporunu kamuoyuna açıkladı.


Kanal 24 canlı yayınında Gezi Parkı olaylarını değerlendiren genel yayın yönetmeni Yiğit Bulut, iki büyük Avrupa ülkesinin istihbarat unsurlarının Türkiye'yle ilgili ortaklaşa 10 rapor hazırladığını kamuoyuna açıkladı.

Raporun IMF'ye borcun ödendiği günden sonra hazırlandığını ve Türk istihbaratı tarafından ele geçirildiğini öne süren Bulut, raporda "Nihai hedefin İslam olduğu"nun yazılı olduğunu belirterek, "belge üzerimize oynanan oyunun ne kadar büyük olduğunu gösteriyor" dedi.

İŞTE YİĞİT BULUT'UN AÇIKLADIĞI RAPORDAN KORKUNÇ DETAYLAR:

-Türkiye 2009 başı itibariyle özellikle IMF ile ilişkisinin kesilmesiyle kontrol edilemez bir noktaya kaymış, belirlenen yeni hedefler ve alınacak önlemler doğrultusunda uygulanabilecek senaryolarda yer alacak paramiliter ve sivil unsurların yeniden gözden geçirilmesi zorunlu hale gelmiştir.

-Son 300 yıldır hiçbir İslam ülkesinin etkin ve aktif olmasına izin vermeyen emperyakl strateji Türkiye'nin de bu insiyatifi ele geçirmesine asla izin veremez.

-Türkiye'nin bu çıkışı ve durdurulmadığı takdirde bu gidişatı küresel emperyal denklemi bozacağı gibi varlıkları tamamen emperyal odaklarımız tarafından yönetilen İslam ülkelerini akıllarında olmayan yeni bir bağımsızlık yoluna itebilir.

-Bu gidişat varlıklarımız ve etki alanlarımız için bütün denklerimizin yeniden tanımlanması anlamını taşıdığı gibi dünya denklemi açısından da kabul edilemez.

-Bu çalışmada kullanılacak kriterler Güney Amerika ülkelerinde dikkate alınan kriterlerden farklı olup Ortadoğu ve Türkiye databeseleri dikkate alınmalıdır.

YAPILMASI GEREKENLER 1. ETAP

1- Türkiye'nin ekonomik büyümesi ve siyasi bağımsızlığı rahatsız edici olup emperyal çıkarlarımız için kabul edilemez bir dayatmaya dönüşebilir.

2- Ekonomik üstünlük, özellikle petrol ve gaz arzına ulaşımdaki üstünlük oluşabilecek bir bağımsızlık bilinciyle birleşirse özellikle kısa ve orta vadede çok ciddi sorunlar yaratacaktır.

3- Bu bağlamda varolan iktidarın 10. yılına girmeden sonlandırılması, ekonomik ve siyasi bağımsızlık bilincinin kamuoyunda itibarsızlaştırılması ve özellikle beraber çalıştığımız sivil unsurların güçlü hale getirilmesi gerekmektedir.

2. ETAP

1- Emperyal çıkarlarımızla ortak hareket edecek iç sermaye gruplarıyla (İsimleri de yazıyor) X,Y ve Z ülkeleriyle varlıkları da dikkate alınarak yeni imtiyazlar sağlanması ve bağlılıkları orada uğrayabilecekleri zararın fazlasıyla telafisi ve yeni avantajlar sağlanarak artırılması sermaye piyasası endeksi içerisinde endeks ağırlığını oluşturan hisse senetlerindeki küresel fonlarımızın aracılığıyla varlık toplanılması ve artırılması...

2- Kamuoyu önünde zamanı geldiğinde uyandırılmak üzere güçlü figürler yaratılması veya varolanlarla işbirliği imkanının araştırılması ve kesinlikle sağlanması, beraber çalışılacak kamuoyu figürlerinin internet ve sosyal medya varlıklarının etki alanlarının güçlendirilmesi, gerekirse bunun için yazılımlar kullanılması...

3- İşbirliği yapılan medya kuruluşlarıyla sivil toplum görünümlü olağanüstü hal senaryolarının yeniden gözden geçirilmesi ve iliştirilmiş medya mensuplarıyla fiziki temasın artırılması...

4- İşbirliği yapmayan güçlü figürlerin kazanılması; kazanılamaması durumunda özellikle kurumlarına ihtiyaç varsa kurumların başındaki isimlerin itibarsızlaştırılarak yerine işbirliği yapacak ve ya çeşitli unsurlarla kontrol edilebilecek isimlerin getirilmesi...

ETAP 3 / AKSİYON

1- Toplumun sinir uçları tespit edilerek oluşabilecek çatışmaların önceden rapor edilmesi...

2- Bu çatışma potansiyelleri üzerinden uyuyan hücrelerin herekete geçirilmesi...

3- Çatışma dinaminiği körükleyecek dezenformasyonun sağlanması...

4- Operasyonlar başladıktan sonra devlet ile hükümet; hükümet ile güvenlik güçleri arasında psikolojik duvarların oluşturulması...

5- Operasyonlara karşı operasyonları yürütenlerin itibarsızlaştırılması...

6- Kamuoyunda güçlü figürler tarafından güvenlik güçlerine hükümetin emirlerine uymayın çağrısının yaptırılması...
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER