ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Nisan 2013 Pazartesi 21:23

Başkan Erbir: Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz

Başkan Erbir: Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz


Yozgat’ın Sarıkaya ilçesi Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, göreve geldikleri günden bugüne birçok projeyi gerçekleştirdiklerini belirterek, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olduklarını söyledi.

Erbir, düzenlediği basın toplantısında belediye olarak yapılan çalışmaları değerlendirdi. Başkan Erbir, "Hizmet atağımız her yıl durmadan devam ediyor. Bu kapsamda ilçe genelinde alt yapıdan yollara, ağaçlandırmadan canlı hayvan pazarı ve mezbaha’ sına kadar pek çok projemizi hayata geçirdik. Bunların yanı sıra spor sahasından sosyal tesisleri de yine ilçemize kazandırdık." dedi.

Turizmde önemli bir yere sahip ilçede, dere ıslah çalışmasını tamamladıklarını belirten Başkan Erbir, "200 konutluk TOKİ projesini gerçekleştirdik. Mahallelerimizdeki cadde ve sokakların kaldırımlarını parke taş ile döşedik. Yine bütün mahallelerimize vatandaşlarımızın dinlenebileceği ve dinlenirken de çocuklarını eğlendirecekleri oyun parklarını hizmete açtık. Ayrıca bütün camilerimizin bakım ve onarımlarına yardımcı olduk. Biz çalışmalarımızı halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda yapıyoruz. İnşallah bu çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz." diye konuştu.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER