ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Temmuz 2013 Pazartesi 01:16

Başbakan'ın konuştuğu o kadın kim?

Başbakanın konuştuğu o kadın kim?

Başbakan Erdoğan Sultanahmet Tramvay Durağı'nda bir kadınla kısa bir süre br şeyler konuştu. Peki o kadın kimdi ve Erdoğan'la ne konuştu?


Dün akşam Birlik Vakfı'nın iftarına katılan Başbakan Erdoğan'ın konvoyu Sultanahmet Tramvay Durağı'nda durdu. Başbakan arabasının penceresinden genç bir kadın ile bir süre konuştu. Daha sonra Başbakanın korumaları kimliği henüz öğrenilemeyen kadınla on dakika kadar görüştü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Birlik Vakfı'nın iftar davetine katıldı. İftar öncesi vakfın önünde bekleyen vatandaşlar, Başbakan Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

Çemberlitaş'taki vakfın genel merkezinde gerçekleşen iftar davetine Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran ve çok sayıda davetli katıldı.

Başbakan Erdoğan'ın iftarın ardından vakıf binasından çıkışında da yüzlerce vatandaşların sevgi gösterisi devam etti. Başbakan Erdoğan halkı selamladıktan sonra aracına bindi.

Tramvay yolu boyunca ilerleyen Başbakanın konvoyu Sultanahmet Tramvay Durağı'nda durdu. Başbakan arabasının penceresinden genç bir kadın ile bir süre konuştu. Daha sonra Başbakanın korumaları kimliği henüz öğrenilemeyen kadınla tramvay durağındaki güvenlik kulübesinde on dakika kadar görüştü.

Genç kadın basın mensuplarının Başbakan ile hangi konuda görüştüğü sorusuna cevap vermezken, "Hiç öyle muhalif bir kimliğim yok. Çok alakasızım şu anda konuyla. O yüzden sizin için hiç haber değeri yok" dedi. Soruların devam etmesi üzerine genç kadın, "Sohbet ettik" demekle yetindi. 

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER