ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Aralık 2013 Pazar 22:38

Başbakan'ın helikopteri korkuttu

Başbakanın helikopteri korkuttu

Başbakan Erdoğan'ın helikopterle İstanbul'a gelişi sırasında gazeteciler ve polisler büyük tehlike atlattı...


Trakya'daki açılışları tamamlayan Başbakan Erdoğan 18.30 sıralarında İstanbul'a geldi. Helikopterden inen başbakan Erdoğan, Şişli Memorial Hastanesi'nde tedavisi devam eden sanatçı Adnan Şenses'i ziyaret etti.


19.50 sıralarında hastaneden ayrılan Erdoğan, “Ben Adnan Ağabeyi telefon görüşmesinden sonra iyi gördüm. Biraz şakalaştık. Güzel bir görüşme oldu. Allah’tan kendisine şifalar diliyorum. Şu anda gelişme iyi. Bazıları yoğun bakım filan diyorlar; televizyonda böyle duyunca endişelendim. Şakalaştık eski günleri andık şöyle. Yoğun bakımda değil, odasında. Kendisine Allah’tan şifalar diliyorum. Artık dedik; inşallah bir an önce kendini toparla da, evinde bir ikramına geliriz” dedi.Yaklaşık 50 dakika hastanede kalan Erdoğan, 19.50 sıralarında hastaneden ayrıldı.

ERDOĞAN'IN HELİKOPTERİ KORKUTTU

Trakya'daki açılışları tamamlayan Başbakan Erdoğan, 18.30 sıralarında helikopterle İstanbul'a geldi. Üsküdar Kısıklı'daki helikopter pistine inmek için alçalan helikopterin pervanesinin yarattığı rüzgar yapımı devam eden bir inşaatın çevresindeki alümünyum iskele ile reklam bilbordlarını gazetecilerin ve polislerin üzerine devirdi. Gazeteci ve polisler büyük bir gürültüyle devrilen iskele ve bilbordların altında kalmaktan son anda kaçarak kurtuldu.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER