ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Mart 2014 Cuma 16:33

Başbakan: Hizmet deyince Pensilvanya'yla karıştırmayın

Başbakan: Hizmet deyince Pensilvanyayla karıştırmayın

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Eskişehir'de düzenlediği mitingde halka hitap etti.


Başbakan Erdoğan, "Hizmet deyince, Pensilvanya'yla karıştırmayın. Bu hak için verilen hizmeti söylüyorum. Halk için verilen hizmeti söylüyorum, bunları aman karıştırmayın" dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir mitinginde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır göndermelerde bulundu. 

İşte Başbakan'ın konuşmasından satır başları:

-Sizleri gönülden selamlıyorum... Hamdolsun Eskişehir bugün bir başka güzelsin. Şimdi birileri çıkacak ne diyecek biliyor musunuz? Montaj diyecekler. Birileri çıkıp bu güzel görüntülere photoshop diyecekler, taşıma diyecekler. Bir kısım medya burada montaj var mı? Gerçek bu gerçek. CHP'nin yandaş medyası montaj derse siz de deyinki çalış sizinde olur deyin.

- 30 Mart aynı zamanda Menderes'in de Hasan Polatkan'ın da Fatin Rüştü Zorlu'nun da bugün on yıllardan sonra hesabını sorma günüdür, onun için önemsiyorum.

"HİZMETİ PENSİLVANYAYLA KARIŞTIRMAYIN"

- Bu CHP'nin MHP'nin genel başkanları acaba buraya kaç kez geldiler. Bu CHP'nin başkanı buraya kaç kez geldi. Şimdi siz hizmete mi oy vereceksiniz. Yoksa bunlara mı. Hizmet deyince karıştırmayın aman. O hizmet örgüt, örgüt. O hizmetin Pensilvanya. Ben halk için hizmeti söylüyorum. Sakın ha karıştırmayın.
4 yılda 5 yılda bir Ankara'dan çıkıyorlar gönülsüzce miting yapıyorlar. Sonra da AK Parti mitingine montaj diyorlar. Montaj sizin işiniz. En iyi siz bilirisiniz.

- Bu nasıl bir yalandır. Bu nasıl bir din anlayışıdır. Ben artık bunlara cemaat demiyorum, siyasi bir örgüttür. Bunlar artık Pensilvanya'dan ülkenin ulusal güvenliğini tehlikeye attılar. Bunlar şimdi CHP ile yol arkadaşı oldular. Şimdi bunları inlerinden çıkaracağız. Pensilvanya'daki kainat imamıyla CHP aynı saftalar.
Ya buranın büyükşehir belediye başkanı sen ne yaparsın. Ben de büyükşehir belediye başkanlığı yaptım. Bunun yaptığı belediyecilik değil. Ana arteller çöpten geçilmiyor, Porsuk çamur akıyor. Biz kavga etmiyoruz, iş üretiyoruz iş. 
Biz büyük projelerin partisiyiz. Laf üretmiyoruz biz, iş üretiyoruz. Büyük medeniyet yolunda üç başlığımız var: insan, demokrasi, şehir. Bu üç başlığı gerçekleştireceğiz.

"SEN ANACIĞIMI AĞZINA DOLAYACAK KARAKTERDE DEĞİLSİN"

- Merhum Menderes'in Eskişehir'de çok özel bir yeri vardır. İlk demokrasi mitingi Eskişehir'de yapmıştır. Ne yazık ki son mitinginide Eskişehir'de yapmıştır. Valilik binasından halka seslenecekti, ses sistemini bozdular. Sonra Kütahya'ya giderken de derdest ettiler. İdam gitti buradan. Menderes, burada bir kısım medyanın çirkin yüzünü eleştirmişti.
Kılıçdaroğlu sen benim merhum anacığımı ağzına dolayacak karakterde birisi değilsin. Senin karakterinin cibilliyetinin ne denli bozuk olduğunu bu ifadeler zaten ortaya koyuyor. 

- Sandıktan çıkamayacağını anlayan CHP, iftiralarla üzerimize geliyor. MHP aynı şekilde. Ben, bir yıl kadar önce 'Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin ismini artık anmayacağım' demiştim. Fakat son ahlaki olmayan iftiralarından sonra artık bu iş dayanılmaz hale geldi. Şimdi bunlara, başta çakma Kemal olmak üzere gereğini yapacağım. Niye, çünkü hep elele verdiler şimdi. Bugün attıkları iftiralar yenilir yutulur değil.

- Yarın CHP Genel Başkanı çıkacak, utanmadan, sıkılmadan Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayacak. Benim merhum anneme, anneciğime dil uzatacak, ondan sonra da çıkacak utanmadan sıkılmadan, yüzü kızarmadan, kızaracak yüzü yok zaten o ayrı mesele Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayacak, yazıklar olsun

- Şimdi paralel yapının evlerinde gece seansları yapıyorlar, kapı kapı dolaşıyorlar. Onlara şunu söylemeyi unutmayın, biz hızlı treni, burslarmızı, hastaneleri, hizmetleri AK Parti hükümeti zamanında gördük. Ya sizin kainat imamınız başörtüsüne futurattandır dedi. Ya siz utanmıyor musunuz. Hangi yüzle geldiniz, deyin. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER