ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Haziran 2014 Cuma 09:19

Başbakan Erdoğan'ın seçim kampanyası

Başbakan Erdoğanın seçim kampanyası

1 Temmuz'da cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayacak olan Başbakan Erdoğan, bu açıklamanın ardından 4 gün sonra da Hızlı Tren seferlerini başlatacak.


Cumhurbaşkanlığına aday olacağına neredeyse kesin gözüyle bakılan Başbakan Erdoğan, seçim kampanyasına da hızlı başlayacak. Türkiye gazetesinin haberine bugüne kadar “çılgın projeler”den birçoğunun açılışını yapan Başbakan Erdoğan, adaylık açıklamasının ardından tarihi bir adım daha atacak. Ankara-İstanbul Hızlı Treni, 5 Temmuz'da törenle hizmete açılacak.

1 Temmuz Salı günü ATO kongre merkezinde düzenlenecek bir törenle adaylığını açıklayacağı kaydedilen Erdoğan için yeri şimdilik sır gibi saklanan bir bina kiralandı. Erdoğan'ın seçim üssü için kullanacağı binanın Çankaya Köşkü'nün de bulunduğu Çankaya'da olduğu belirtildi. AK Parti kurmayları, binanın giydirilmesi ve seçime hazır hale getirilmesi için şimdilik yerinin gizli tutulduğunu belirtiyor.

Seçim kampanyası için partide bir komisyon kurulmayacağı, tüm kampanyayı önceki seçim kampanyalarını da yürüten reklamcı Erol Olçak'ın yürüteceği öğrenildi. Yasa gereği kamu imkanlarını kullanamayacak olan Erdoğan için uçak ve seçim otobüsü de kiralanacak. Ayrıca bir bankada seçim hesabı açılacak ve Erdoğan'ın kampanyasında kullanacağı bağışlar bu hesapta toplanacak. Erdoğan için yerel seçimlerde kullanılan 'Dombra' şarkısının yanı sıra yeni bir seçim müziğinin de hazırlandığı öğrenildi.

AK Parti yönetimi, sandıklara sahip çıkılması için geçen hafta sonu 'Sandığa sahip çık' başlığı altında toplantılar düzenledi. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER