ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Mayıs 2014 Çarşamba 14:47

Başbakan Erdoğan'ın protesto edildiği Soma'da neler yaşandı?

Başbakan Erdoğanın protesto edildiği Somada neler yaşandı?

Ak Parti Manisa Milletvekili katıldığı tv programında o anları anlattı.


AK Parti Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Duru Tv ekranlarında yayınlanan 'Başka Taraf' programında Selçuk Altındağ'ın sorularını yanıtladı. Özdağ, "Başbakan Erdoğan'ın aracı tekmelendi, milletvekili arkadaşımızın ve teşkilatın aracının camları kırıldı ve pert oldu, Ölümden döndük" dedi.

Selçuk Özdağ, "Manisa Soma'da yaşanan maden faciası ile Türkiye tarihinde yaşanan en büyük iş kazasıyla karşılaştık" dedi. Kanunların yada önergelerin uygulamalara dönüşmediği sürece kazaları önlemeye yeterli olmadığına dikkat çeken Özdağ "CHP önerge verdik kabul edilse kaza olmazdı" açıklamalarının gerçekçi olmadığını söyledi.

Özdağ "Hükümet olarak elbette eksiğimiz vardır. Bürokratlar ve bakanlıkların daha sıkı denetim yapması gerekiyordu" dedi. Özdağ maden yasasında da değişiklik yapmak gerektiğini ifade etti. Özdağ, 'Marjinal gruplar ve örgütler faciayla birlikte harekete geçti. Acımızı yaşayamadan provokasyonlar başladı diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın Soma'da protesto edilmesini ile ilgili Özdağ, "Başbakan Erdoğan'ın aracı tekmelendi, milletvekili arkadaşımızın ve teşkilatın aracının camları kırıldı ve pert oldu, Ölümden döndük" dedi.

Bir kısım medyanın olayı provoke ettiğini belirten Özdağ haberlerin çarpıtılarak iktidarın yıpranmak istendiğini söyledi. 

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER