ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Kasım 2013 Pazartesi 10:32

Başbakan Erdoğan'dan Aziz Yıldırım'a tepki

Başbakan Erdoğandan Aziz Yıldırıma tepki

Başşbakan Erdoğan Kızılcahamam kampında Aziz Yıldırım'a sert çıktı.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Ali Aydınlar'a tarihi fark atarak yeniden Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı'na seçilen Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi.

ÇEVRE BAKANI ELİNDE Mİ

AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı'nın son gününde, basına kapalı bölümde milletvekillerinin sorularını cevaplayan Erdoğan, Yıldırım'ın, 'Fenerbank' projesinin gerçekçi olmadığını dile getirerek, "Kulüplerin şirketleşmesine sıcak bakmıyorum. Beş yüz milyon dolar borcun var, banka kuracaksın. Bunun için izin verecek kurumlar belli. Ayrıca sanki Çevre Bakanı elindeymiş, her izin elindeymiş gibi söz veriyor. 'Şuraya şunu yapacağım, AVM yapacağım' demek doğru değil." ifadelerini kullandı.

"FUTBOLCULARIN ALDIĞI RAKAMLAR ÇOK UÇUK"

Futbolcuların aldığı rakamlara da tepki gösteren Erdoğan, "Rakamlar çok uçuk. Basına yansıyan paralar var ama kayıtlarda bu yok. Bu terazi bu kadar sıkleti çekmez." dedi.

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ ?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kongre öncesinde düzenlediği basın toplantısında şu ifadleri kullanmıştı; "Stat burada kalacak, hiçbir yere gidemez. Pendik'teki arazi amatör sporcuların başarıyı yakaladığı bir yer olacak. Oradaki amaç 10-15 tane futbol sahası yapmak, altyapıyı orada toplamak. 2014'te Kenan Evren Lisesi'nin yerine AVM ve otel yapımı için ihale yapacağız. İstinye Park benzeri Fenerland kuruyoruz. Fenerbahçe adıyla bir banka kurma çalışmalarımız devam ediyor. Bu projeler şahsımın değil, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün projeleridir. Biz kaybedebiliriz de ama bu projelerin Fenerbahçe için yapılması gerekiyor"
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER