ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Ağustos 2013 Pazartesi 16:22

Başbakan Erdoğan'a sürpriz!

Başbakan Erdoğana sürpriz!

Beyaz TV Başbakan Erdoğan için sürpriz bir belgesel hazırlıyor. Birçok ünlü isminde röportajının yer aldığı belgeselde bir de klip var...


Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Beyaz TV'nin Başbakan Erdoğan'ı konuk edeceği programda Erdoğan'a yapacakları sürprizi açıkladı.

‘Ustanın Hikayesi’ adlı bu programda yer alacak o belgeselin detayları ise şu şekilde; 

BU KLİP OLAY OLUR!

İşte Beyaz TV’nin 3 Eylül’de Başbakan’ı canlı yayında ağırlayıp, yapacağı programın içeriği:

“3 Eylül Salı saat 21.00’de Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla çok özel bir program yapacağız. ‘Ustanın Hikayesi’ adlı bu programda, doğduğu günden AK Parti’nin kuruluşuna, hapisten Başbakanlık günlerine kadar Başbakan’ın özel hayatını ekrana taşıyacağız. Aylardır çekimleri süren bu program, Sayın Erdoğan’ın hayatının bu denli geniş olarak anlatıldığı ilk yapım olacak.

Türkiye’nin değişik illerinden çocuklar Başbakan hakkındaki görüşlerini açıklayacak. Sanat dünyasından Ajda Pekkan, Kenan İmirzalıoğlu, Orhan Gencebay, Şahan Gökbakar, Kenan Işık,Acun Ilıcalı, spor dünyasından Fatih Terim ve Hidayet Türkoğlu da tanıdıkları Erdoğan’ı anlatacak.

Canlı yayında Başbakanımız bu VTR’leri izleyip, üstüne konuşacak. Programda ayrıca Başbakan’ın cezaevi günlerinden çok özel mektuplar da yer alacak. ‘Ustanın Hikayesi’nde bir de klip yayınlayacağız. 11 bakan, genel başkan yardımcıları, grup başkan vekilleri ve iki büyük şehrin belediye başkanlarının da oynadığı bu klipteki şarkının bir bölümünü Kubat bir bölümünü de Işın Karaca seslendirdi.”

EN DİKKAT ÇEKEN İSİM KENAN İMİRZALİOĞLU

Bu isimler arasında en dikkat çeken ise 'Gezi ' eylemlerine destek veren Kenan İmirzalioğlu oldu. 'Gezi 'eylemlerinden hemen sonra gerçekleştirilen çekimlerde ünlü oyuncu, Başbakan hakkındaki düşüncelerini ve anılarını anlattığı öğrenildi.
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER