ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Mart 2014 Cumartesi 14:50

Başbakan Erdoğan: Tek doğru cümlesi var o da...

Başbakan Erdoğan: Tek doğru cümlesi var o da...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırklareli'nde partisinin düzenlediği mitingde halka hitap etti.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırklareli'nde partisinin düzenlediği mitingde muhalefete ve paralel yapıya yüklendi. Erdoğan  "CHP'nin genel müdürünün 4 yılda bir doğru cümlesi var. Yalancıdan hırsızdan başbakan olmaz' dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Onlar yaptıklarıyla iftiralarıyla ayakta durmaya çalışıyorlar. Biz yaptığımız eserlerle ayakta duruyoruz. Bu şehrimiz maalesef ihmal edilmiş. CHP'nin anlayışında belediyecliği bulamazsınız. Biz hastanelerde eskiden sırada bekliyorduk.

Bizim siyasetimizde insan çok önemli. Kırklareli'nde bunların kaç tane eseri var. Yalova'dan su getireceğiz dediler. Getirdikleri su iki tanker. Biz İstanbul'un su sıkıntısını giderdik.

İstanbul dünyanın sayılı temiz kentleri arasına koyduk. Bugün 73 ilimizde artık doğalgaz var. Modern dünya ne ise Türkiye'de bunu yaşamaya başladı. Eskiden gazeteler maske dağıtıyordu. Hava kirliliğindne dolayı. 

30 MART'TA BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALACAKSIN

- Bir anayasal düzenleme Resmi Gazetede yayınlanmadan Anayasa mahkemesine müracaat edilemez. Ama CHP artık Pensilvan'yadan akıl aldılarsa AYM'ye götürdüler. Bunların işi AYM'den geçer. Bu iş sadece milletten geçer. Çok değil 30 Martta boyunun ölçüsünü alacaksın. 

Muhalefet, iftirayla montaj kasetlerle her türlü şeyle Türkiye'yi dünya gündeminden uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Muhalefet şantajla, montaj kastleriyle Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyor.

"TEK DOĞRU CÜMLESİ VAR O DA..."

- CHP'nin genel müdürünün 4 yılda bir doğru cümlesi var. Yalancıdan hırsızdan başbakan olmaz' diyor. İşte onun için bu CHP genel müdürü başbakan olamıyor ve olamayacak. CHP hiçbir zaman iktidara gelemeyecek

"PENSİLVANYA'DAKI O ZAT CHP'YI KUKLA GBİ OYNATIYOR"

CHP Pensilvanya'daki o zat tarafından idare ediliyor. Pensilvanya'daki o zat CHP'yi kukla gibi oynatıyor.

1995'te Savaş Ay, Pensilvanya'daki zatla o zaman Türkiye'deyken röportaj yapıyor. O zat ne diyor biliyor musunuz; 'Cebrail bile gelse, Türkiye bir parti kursa, onun partisini bile desteklemem' diyor. Neden ? Siyayetten uzakmış, siyasetle ilgisi yokmuş. Sonra da maalesef bu saygıdan uzak ifadeyi, 40 dereden 40 türlü su getirerek tevil etmeye çalıştılar"

"PARALEL YAPININ PLANI..."

Planları şu Ak Parti 30 Mart'ta yüzde 35'in altına düşürülecek Nisan'da da yeni parti kurulacak. Bu ülkenin ulusal güvenlğini tehdit edenler karşısında millet koruma görevini bize verdi. Adalati işleyemez duruma düşürmeye kalkıyorlar. Yargı iş göremez, adalet devlet dağıtamaz hale getirmeye çalışıyorlar.

Biz yaptığımız düzenlemeleri, çıkardığımız yasaları paralel yapının oyununu bozmak için çıkardık. Ancak CHP bunlara destek veriyor. Bu darbe girişimi benim şahşıma yada Ak Partiye yönelik değil, direkt Türkiye'yi hedef alıyor. Büyük Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyor.

"BUNLARIN İNİNE GİRECEĞİZ"

Bir dava dosyasında 3 bine yakın insanı dinlediler. Kendileri hariç herkesi dinlemişler. Biz onların izini sürmeye başladık. Bunların inine gireceğiz ve bunları oradan çıkaracağız Bu ülkenin ulusal güvenliğini koruma görevimiz var. Türkiye'nin mahrem, gizli konuşmalarını dinlemiş ve bunları da birilerine servis etmişler. Bizim şimdiye kadaryaptığımız hizmetleri yolsuzluk yapan bir hüKümet yapamaz.

Türkiye'de göreve geldiğimizde 26 tane havaalanı vardı, şimdi ise 52... Devlet içinde devlete müsade etmeyiz, hesabını görürüz. Bu paralel devletin hesabı çok ağır olacak. 

 Artık şehit haberleri gelmiyor. Silah tüccarları bundan çok rahatsız. Terör meselesini çözüm yoluna koyduğumuz, Türkiye'yi büyütmeye çalıştığımız için bize saldırıyorlar. Büyümede ilk 5'in içerisindeyiz, ihracatımız sürekli artıyor, bu onları rahatsız ediyor. Bütün saldırılara ve oynanan oyunlara dur diyecek sizsiniz.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER