ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Mart 2014 Pazar 15:07

Başbakan Erdoğan sandık başında

Başbakan Erdoğan sandık başında

Oy verme işleminin ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Erdoğan; "Bugüne kadar söylenenler herşey akşam sandıklar açıklandıktan sonra tarihe gömülecektir" dedi


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 13:30 sularında Üsküdar Saffet Çebi İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı. Oy kullanacağı okula eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan ile birlikte gelen Başbakan Erdoğan oy verme işleminin ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. 

Erdoğan açıklamasında şunları ifade etti: "Öncelikle sabah saatlerinden itibaren aldığım duyumlara göre yerel seçimlere Türkiye genelindeki katılımın çok yüksek oluyor. Bugüne kadar meydanlarda hoş olmayan konuşmalar olmasına rağmen bugün milletimizin söylediği söz belirleyici olacak. Bana göre millet ne derse odur. Milletin karaarına saygılı olmak gerekir. Bugüne kadar söylenenler herşey akşam sandıklar açıklandıktan sonra tarihe gömülecektir. Bu seçimin daha ileri bir demokrasi için güçlü bir adıma olacağına inanıyorum."

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER