ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Haziran 2014 Pazar 12:54

Başbakan Erdoğan: Hepsinin görüntüleri elimizde

Başbakan Erdoğan: Hepsinin görüntüleri elimizde

Başbakan Erdoğan AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi'nde önemli açıklamalarda bulundu.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da partisinin il Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Burada yaptığı konuşmada polisin orantısız güç uyguladığı eleştirilerini reddeden Erdoğan, "Hepsinin çekimleri var elimizde. Gün ola harman ola... Onları da teşhir edeceğiz. Görüntüler elimizde; hangi ülkede nasıl yapılıyor. Taşla molotofla iktidar mücadelesi içine girenler iktidar olamayacaksınız. Bunu bilin. Bu ülkede iktidarın yolu sandıktan geçer. Bazı okur yazar olduğunu iddia edenler 'Demokraside her şey sandık değildir' diyor. Kusura bakmayın, demokraside her şey sandıktır" diye konuştu.

Anayasa Mahkemesi'nin Balyoz davasında "ihlal" kararını değerlendiren Erdoğan, "2010 referandumuna 'hayır' diyenler şu anda 'evet' oylarının neticesini aldılar" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

- Demokrasi sandıkta başlar ve sandıkta tecelli eder. Sandık namustur. Demokrasi sandıkta tecelli eder.

- Biz seçimden seçime çalışan bir parti olmadık, olmayacağız. Her bir sandıkta 9 kişilik yönetim gruplarına sahip olmamız gerekiyor.

- Tuzağı kuranlar bu tuzağın altında kalmıştır. Biz seçimden seçime çalışan bir parti olmadık. Biz bir seçimin akşamından bir sonraki seçime hazırlanan parti olmak durumundayız.

-  Biz bu ülkenin huzuru için çalışan partiyiz. Onlar huzursuzluk için çalıştılar. Demokrasi konusunda çok ciddi bir zihniyet inkılabı yaptık.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER