ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Mart 2014 Cumartesi 11:28

Başbakan Erdoğan: Dünyanın en uzun 4.köprüsü olacak

Başbakan Erdoğan: Dünyanın en uzun 4.köprüsü olacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçim için mitinglerini Dilovası'nda devam ettirdi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Dilovası'nda İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu İzmit Körfez Köprüsü ayağı keson batırma töreninde konuştu.

Kocaeli'nde keson batırma töreninde konuşan Erdoğan, "Dünyanın en uzun 4.köprüsü olacak. Avrupa'nın en büyük köprüsü" dedi.

İşte konuşmasından satır başları:

- Bu köprü kendi sınıfında dünyanın 4. büyük köprüsü. Dünyanın en uzun 4.köprüsü olacak. Avrupa'nın en büyük köprüsü.. Önümüzdeki yıl sonuna kadar İzmit Körfez Geçişi ile Gebze-Gemlik-Kemalpaşa ayrımı çalışmalarını tamamlıyoruz. Türkiye küresel ölçekte planlar projeler yapıyor

-Büyük hedeflerinizin gerçekleşmesi için büyük hayalleriniz olması gerekir.Engel tanımadık, dağlar çıktı aştık geçtik. Olmadı denizin altından Marmarayları döşedik.

- Bizim siyasetimiz gerilim, kamplaştırma, kutuplaştırma, ayrıştırma siyaseti değil. Biz sizi Allah için seviyoruz. Biz halka hizmeti Hak'ka hizmet olarak gördük

- Çözüm sürecinde canımızı ortaya koyarak, canları yaşatma mücadelesi verdik. Her gün şehitlerin geldiği ocakların söndüğü Türkiye'den baharların yaşandığı bir Türkiye'ye kavuştuk.

"AK PARTİ GENÇLİĞİ ÇATIŞMA GENÇLİĞİ DEĞİL"

- Sokakların çatışma alanına dönmesine, gençlerin karşı karşıya gelmesine asla tahammül etmeyiz.
Siyasi partilerin genel başkanlarına sorumluluk çağrısı yapıyorum. Kışkırtıcı dilden uzak durmalarını rica ediyorum.
Gençlerin taşlarla sopalarla sokaklara salıverilmesini kabul etmiyoruz. AK Parti gençliği kavganın çatışmanın gençliği değildir.

"NAMERTÇE SALDIRANLAR VAR"

- İradenizi ortaya koyarken bu yapılanları gözden geçirin. İdeolojiye değil hizmete oy verin. Türkiye'yi hizmetler büyütecek. Çözüm süreci bütün sabotajlara rağmen devam ediyor.  Perde gerisine saklanıp namartçe saldıranlar var. Ortaya montajlar atıp Türkiye'de huzuru yaralamaya çalışanlar var.
- Yurtdışından Türkiye'yi karıştırmaya çalışanlar var. Bu saldırılara medya çanak tutmamalı.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER