ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Kasım 2013 Cumartesi 14:01

Başbakan Erdoğan Diyarbakır'da

Başbakan Erdoğan Diyarbakırda

Başbakan Diyarbakır'a geldi


Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani ile ünlü Kürt sanatçı Şivan Perver, Diyarbakır'a kalabalık bir konvoy eşliğinde geldi. Barzani ve Perver'i Diyarbakır'da karşılayanlar 'Biji Kürdistan' (Yaşasın Kürdistan) sloganları attı. Barzani ve Perver, akşam saatlerinde Başbakan Erdoğan'la katılacakları törene kadar otelde dinlenecek.

ERDOĞAN BERABERİDEKİ HEYETLE OSMAN BAYDEMİR'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

BAŞBAKAN'I BDP'LİLER KARŞILADI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da, özel uçak "ANA" ile saat 11.30'daDiyarbakır'a geldi. Başbakan Erdoğan'ı Diyarbakır Havaalimanında İçişleri Bakanı Muammer Güler, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, DiyarbakırValisi Mustafa Cahit Kıraç, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana, BDP milletvekilleriSırrı Sakık, Altan Tan, Esat Canan ileİl Emniyet Müdürü Recep Güven ve öteki yetkililer karşıladı.

DİYARBAKIR ÇIKARMASI

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Beşir Atalay, Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin veDışişleri Bakanı AhmetDavutoğlu da Diyarbakır'a geldi.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER