ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Temmuz 2014 Cumartesi 16:11

Başbakan, "cezaevinde çok vakti olacak" demişti

Başbakan, "cezaevinde çok vakti olacak" demişti

İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde görevli Emniyet Amiri İsmail Arslan serbest kaldı.


Emniyete teslim olmadan önce "Annem için okuduğum Kur'an'ı tamamlayın" diyen ve bu açıklamasından sonra Başbakan Erdoğan’ın, “Cezaevinde çok vakti olacak, orada okursun." dediği İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde görevli Emniyet Amiri İsmail Arslan serbest kaldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan 17 polislerden 13’ü tutuklandı, aralarında Emniyet Amiri İsmail Arslan’ın da bulunduğu 4 kişi mahkemece serbest bırakıldı.

Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nden ayrılan İsmail Arslan da adliyeden ayrıldı. Basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakan Arslan, kendisini karşılamaya gelen yakınlarına sarılarak ağladı.

İsmail Arslan, emniyet müdürlüğüne gitmeden önce, “Ramazan ayında sürekli annem için Hatm-i Şerif okurdum, yarım kaldı. Serap Eser ve diğerlerinin annesine sesleniyorum. Son 5 cüzü okusunlar, hatmi bitirsinler. Önce kızlarına sonra da rahmetli anneme armağan etsinler.” demişti.

Arslan’ın bu konuşmasının ardından Başbakan Erdoğan da şöyle konuşmuştu: “Yandaş televizyonlarında dramatik sahneler çiziyorlar. Geçen akşam bir tanesini izledim. 'Ramazan-ı Şerif'te Kur'an hatmediyordum, 5 cüzüm kalmıştı, şimdi bunu bitiremeden cezaevine gidiyorum, bütün dostlarıma sesleniyorum, benim o kalan 5 cüzümü de siz tamamlayın' diyor. Buna verilecek cevap kolay; en rahat yer cezaevi. Giderken yanına bir Kur'an-ı Kerim al, kalan 5 cüzü de orada tamamlarsın.”




 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER