ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Aralık 2013 Cuma 17:38

Başbakan camiden bu sloganla ayrıldı

Başbakan camiden bu sloganla ayrıldı

Başbakan Erdoğan'a cuma namazı çıkışı büyük sevgi gösterisi vardı.


17 Aralık'ta başlatılan yolsuzluk operasyonlarının ardından bugün cuma namazı çıkışı başbakana halktan büyük destek vardı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Üsküdar’daki Hz. Ali Camii’nde kıldı. Erdoğan’a cami çıkışında bazı vatandaşların "Dik dur eğilme, bu millet seninle" sloganları atarak destek vermesi dikkat çekti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı’daki konutundan Cuma namazı için Üsküdar’daki Hz. Ali Camii’ne geldi. Yoğun güvenlik önlemleri alınan cami önünde Erdoğan’ı İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve yeni atanan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok karşıladı.

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ DE YANINDAYDI

Başbakan Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki konutundan çıkarak, Hazreti Ali Camisi'ne geldi. Burada cuma namazını kılan Erdoğan'a, İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da eşlik etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a damadı Berat Albayrak da eşlik etti.

Namazın ardından camiden ayrılan Erdoğan’a bazı vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Bazı vatandaşların "Dik dur eğilme, bu millet seninle’ şeklinde sloganlar atması dikkat çekti. Dışarıda bekleyen basın mensuplarına bir açıklama yapmayan Başbakan Erdoğan, daha sonra camiden ayrılarak Kısıklı’da bulunan konutuna geçti.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER