ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Mart 2014 Perşembe 14:37

Başbakan: Bu meydanda montaj yok

Başbakan: Bu meydanda montaj yok

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Elazığ mitinginde halka hitap etti.


Başbakan Erdoğan konuşmasında halkı selamlayarak başladı. Erdoğan, "Elazığ, boş, kalabalık fotoğrafına montaj yapıyorlar' diyorlar. Montaj, dublaj sizin işiniz. Burada montaj yok" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

-Elaziğ seni yürekten selamlıyorum. İnşallah Elazığ 30 Mart'ta destan yazacak. Çok şükür ki sizler gibi yoldaşlarım var. 

- MHP kaç kez geldi Elazığ'a. Biz hem dünyayı, hem Türkiye'yi dolaşıyoruz. Hem hizmet ediyoruz. Hem de Elazığ'a 16 kez geliyoruz. Bizim mitinglerdeki coşkuyu kalabalık karşısında CHP şaşkınlık içinde, MHP yine öyle. 

- Miting görüntüler montaj deniyor. Medya size sesleniyorum bu meydanda montaj var mı? Unutmayın, Kahire, Gazze, Kudüs, Bağdat, Şam, Humus, Saraybosna bizi izliyor. Telefonla arayıp söylüyorlar.

- Bu seçimde partim birinci olmazsa bırakır giderim. Peki bunu muhalefet yapabilir mi hayır yapamaz. Türkiye dimdik ayakta. Ak Parti ile ayakta. 30 mart akşamı sadece Türkiye'de değil bütün dünyada mazlumlar gülecek.
Montaj dublaj sizin işiniz. Burada montaj yok, burada başbakan var ve onu bağrına basan halk var. Siz milleti aldattınız. Millet kendisini aldatanlara güvenmiyor. 

"ŞİMDİ BUNLARA BİR PARTİ DAHA KATILDI..."

- Şimdi bunlara bir parti daha katıldı. MHP, CHP, Pensilvanya... Tayyip Erdoğan, 40 yıldır siyassetin içinde, bir maraton koşucusu.

- Türkiye gündemi belirlenen bir ülke değil, gündem belirleyen bir ülke. Siz yılarca Batı karşısında el pençe durdunuz. Onlar talimat verdi. Sizde yerine getirdiniz.  Sizin hocanız başörtüsü için furuat dedi. Yeri geldi alkol de alabilirsiz dedi. Artık mızrak çuvala sığmıyor.

- Şimdi yurtlarda çocukları kaldırıp bana ve eşime beddua seansları yapıyorlar. Yapmayan çocukları da yurtlardan atılıyorlar. Ben talimat verdim o çocukları yurda alın diye. Bu ülkede bölücülüğe yer yok. Siz bir çete oldunuz. Dolayısıyla bunun hesabını vereceksiniz. 

- Yurtlarda, gece seanslarında abiler, ablalar Başbakan'a beddua ettiriyorlar. Bunlara dayanamayanlar, 'ya olur mu böyle şey' diyorlar, onları da yurtlarından dışarı atıyorlar. Bakınız, Sivas'ta, Düzce'de aynı şeyi yaptılar. Yapmaya devam ediyorlar. Biz de tabii şu anda tedbirleri alıyoruz. Kredi Yurtlar Kurumuna talimatı verdim, süratle atılan yavrularımızı hemen yurtlara alacaksanız, tespitlerinizi yapacaksınız. Bunların hesabını soracağız bunlardan.

"BİZ İYİ NIYETİMİZDEN OYUNA GELDİK"

- Artık uyanma vaktidir. Biz iyi niyetimizden maalesef bu oyuna geldik. Çünkü Müslüman iyi niyetle davranmak zorundadır. Biz böyle davrandık ama şimdi baktık ki kazın ayağı böyle değilmiş. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Atılması gereken adım neyse bunu atıyoruz, atmaya devam edeceğiz.

"GÖRÜNCE GURUR DUYDUM"

Elazığ'a yapılmış bölünmüş yolu tam 10 katına çıkardık. Bize gururlanmak yakışmaz ancak. Havaalanından gelirken gurur duydum. Arkadaşlarımla gurur duydum. Eskiden buralar köy gibiydi. O araba yolculuklarının hali neydi öyle.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER