ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Mayıs 2014 Çarşamba 15:26

Başbakan beklenen tarihi açıkladı

Başbakan beklenen tarihi açıkladı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı'da düzenlenen mitingde Cumhurbaşkanlığı adaylarını açıklayacağı tarihi bildirdi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı'da düzenlenen mitingde vatandaşa hitap etti. Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimi için "İnşallah çok kısa bir süre içerisinde Haziran ayı içinde inşallah adayımızı açıklayacağız. İnşallah ardından ismimizi, adayımızı açıklayacağız." dedi.

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

-Öncelikle 1 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum.
-Kardeşlerim mesele ülke meselesidir. Bu ülkede halkına hizmet meselesidir. Biz Ağrı'ya nasıl hizmet getireceğiz buna mı yoksa ideolojilere mi oy vereceğiz. Buraya birileri geliyor. Sandıkların 15 kere sayıldığı iddiası BDP tarafından pompalanıyor. Maalesef BDP bu yalanı Ağrı içinde yayarak kirli siyasete başvurmuştur. Oysa Ağrı'da sandık bir kez sayıldı ve seçimler iptal edildi. Sandıklar ikinci kez bile sayılmadı.

"İKİ DE BİR İSİM DEĞİŞTİRLER, BAŞKA BİR İŞE YARAMAZLAR"

-Her şeyden önce bu zihniyetin demokrasiye, düşünce özgürlüğüne saygısı yok. Bunlar ancak tehditlerle oy alma yoluna gittiler. Geçen hafta 6 tane vatandaşımızı kaçırdılar. Açık ve net konuşuyorum. Arkadan da tehtide başladılar. İkide bir partinin adını değiştirirsin başka da bir işe yaramazsın. Allah aşkına söyleyin. Doğubeyazıt'ta bizim yaptığımız hizmetin yanında hiç bir hizmet var mı? 

-Siyaset her yolu meşru görerek yapılmaz. Siyaset ilkelerle yapılır. Bunların yaptıklarına itibar etmeyin. Daha seçim sırasında yalan söyleyenlerin, Ağrı'da yönetime gelseler ne tür çirkinler yapacaklarını sizlerin takdirini bıkarıyorum. 30 Mart'tan sonra Ağrı'ya 15 bin polis gönderdiler diyorlar. Nerede bunlar ya? A'dan Z'ye yalan. Yok 2 bin asker gönderdiler diyorlar. Hem komik hem yalan.

"UNUTMAYIN KALE İÇTEN FETHEDİLİR"

-Mesele Sırrı Sakık meselesi değil. Mensup olduğu zihniyettir. Doğubeyazıt pislikten geçilmiyor. Ama hala Doğubeyazıt'ta BDP var. Hanım kardeşlerimizi evlere kilitliyorlar. Çünkü biliyorlar ki hanım kardeşlerimiz sandığa giderse sandıktan AK Parti çıkacak. Ben pazar günü hanım kardeşlerimden ayrı bir sıçrama bekliyorum. Unutmayın kale içerinden fethedilir.

"PENSİLVANYA'NIN DA ABLALARI VAR..."

-Pensilvanya'nın da ablaları var. O ablalar şimdi kimlerle ortak çalışıyor biliyoruz. Ağrı belediyemizle ilgili çok sayıda iftira atıyorlar. Bunlar da yalan. Biz böyle bir dosyayı yakalarsak, partilimiz de olsa gözünün yaşına bakmayız. 

"BİRAZ DİNLENELİM DEMEDİK"

-Açılışlar yaptık. Bütün bu yoğun trafik içinde istişareler yaptık. Ekonomiyi büyütmek için... Soma'da elim bir kaza meydana geldi. Yaralı kardeşlerimizin yaralarını sardık. Biraz dinlenelim demedik. Millet bize yetki verdi daha bir heyecanla büyük Türkiye yolculuğumuzu sürdürdük.

"O ÇATI 30 MART'TA UÇTU GİTTİ"

-CHP-MHP bu arada emekli siyasetçileri ziyarete başladılar. Neymiş çatı adayları varmış. Bu çatı cumhurbaşkanı olacakmış. O çatı 30 Mart'ta uçtu gitti. Bunların oturdukları binalarının damı yok damı. Bu millet kendi başkanını, inandığı insanı gayet iyi biliyor. İnşallah Haziran ayı içinde adayımızı açıklayacağız. 

"HAZİRAN AYI İÇİNDE İSMİMİZİ AÇIKLAYACAĞIZ"

- İnşallah çok kısa bir süre içerisinde Haziran ayı içinde inşallah adayımızı açıklayacağız. İnşallah ardından ismimizi, adayımızı açıklayacağız. İstişarelerimiz devam ediyor. Dün Meclis başkanıyla konuştuk dertleştik ve bunları devam ettireceğiz. STK’ları aynı şekilde devam edeceğiz.

"PKK İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDESİNİZ!"

- BDP ve HDP'ye seslendim. Bu çocukları siz alıp geleceksiniz dedim. Getirmedikleri taktirde B planımızı ortaya koyacağız. Zaman zaman gidip alıp geliyorsunuz ya... Çünkü iş birliği içindesiniz. Çok yol katetik. Bu sürece sahip çıkacaksınız. Kandan beslenenler süreci bozmak isteyecek.

"BENİMLE İLGİLİ FİLM YAPIYORLARMIŞ"

- Yeni bir haber aldım ki Pensilvenya benimle ilgili bir film hazırlıyormuş.  Ancak bana uygun bir artist henüz bulamamışlar. Çocuğuma benzer bir artist henüz bulamamışlar. 

Hollywood'a gitmelerine gerek yok, kendi içlerinde bunu başaracaklar artistler var, oradan çıkarırlar. F. Gayretleri Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi yetiştirmek...

Bu tuzakların hiçbiri tutmuyor, tutmayacak. Hesap şu, cumhurbaşkanlığı seçimi öncesine bu filmi yetiştireceklermiş. Onun gayreti, hesabı içindeler. 17 Aralık, 25 Aralık dediler tutmadı. 30 Mart dediler yine tutmadı. Şimdi de 10 Ağustos diyorlar. 10 Ağustos'ta da Allah'ın izniyle yine tutmayacak, ben buna inanıyorum.

-Ağrı'da üniversite varmıydı?  Ağrı'ya kazandırdıklarımız görüyormusunuz? 2 adet yurt, gençlik merkezleri, sağlık kuruluşlarımız, modern cihazlarımız, Doğubeyazıt ve Patnos Adalet saraylarımız tamamladık.

- Artık işi toparlayalım. 3 gün kapı kapı dolaşmaya var mııyız? Pazar günü burda milletvekili arkadaşlarım  görev yapacaklar. Sandıklarda kuş uçurtmayacağız inşallah...

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER