ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Ekim 2013 Çarşamba 11:10

Balyoz'da çikolata krizi

Balyozda çikolata krizi

Balyoz sanığı yakınına Genelkurmay çikolatası kızdırdı.


Balyoz kararı öncesi Yargıtay binası önünde ilginç bir olay yaşandı. Genelkurmay, Kurban Bayramı nedeniyle Balyoz sanıklarına çikolata gönderdi. Balyoz sanığı gazi albayın karısı çikolatayı basın mensuplarına dağıttı, üzerine ay-yıldız olan kutuyu da yere attı. Polisler tutanak tutmak istedi, sanık eşi kutuyu yerden aldı, tutanak tutulmadı.

Genelkurmay Başkanlığı, Balyoz Davası sanıklarına da duruşmadan bir gün önce Kurban Bayramı nedeniyle çikolata gönderdi. Balyoz sanığı gazi Albay Hasan Basri Aslan'ın eşi Nefise Aslan, çikolatayı bu sabah Yargıtay'daki duruşmaya getirdi ve kapıda bekleyen basın mensuplarına dağıttı.

POLİS TUTANAK TUTMAK İSTEDİ

Nefise Aslan, üzerinde Türkiye haritası ve ay-yıldız bulunan kutuyu sinirlenip yere atınca polisler tutanak tutmak istedi. Aslan, kutuyu yerden aldı ve tutanak tutulmadı.

Nefise Aslan, Hürriyet'e karar öncesi son derece heyecanlı olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Ben çocuklarıma ne diyeceğim. Kızım 14, oğlum 26 yaşında. Psikolojileri bozuldu Geçen bayram, yap-boz kule (jenga) tahta oyuncak hediye gönderdiler. Hayatımız gibi. Yapın bozun diyorlar. Hayatımız karardı. Bu bayram da gazi, şehit yakınları ile birlikte bana da duruşmadan önce Genelkurmay'dan çikolata gönderdiler. Çikolatayı dışarda basın mensuplarına dağıttım. Kutuyu da sinirlendim yere atım. Bir polis kutunun üzerinde Türk bayrağı var diye tutanak tutmak istedi, kutunun üzerinde bayrak olduğunu görseydim zaten yere atmazdım. PKK ile mücadele ederken, aslansın kaplansın diye Doğu'ya gönderdiler, şimdi PKK'lılar başköşede bizimkiler hapiste." 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER