ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Kasım 2014 Cumartesi 14:38

Baltalı saldırgan arkadaş çıktı

Baltalı saldırgan arkadaş çıktı

Polis de arkadaşları E.Ç’yi ve şüphelinin babasını gözaltına aldı.


İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, askerden 1 hafta önce dönen Fikret Çoramık’ın ailesi talihsiz genci baltayla saldırılıp bahçeye atanların aynı tabaktan yemek yedikleri, en yakın arkadaşlarının yaptığını öne sürdü.

Polis de arkadaşları E.Ç’yi ve şüphelinin babasını gözaltına aldı.

İzmir’de dün, saat 02.30 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi 6653 Sokak numara 11’de meydana gelen olayda askerden 1 hafta önce terhis olan Fikret Çoramık (21) baltayla dövülerek evinin bahçesine atıldı. Evinin bahçesinde ailesi tarafında kanlar içinde bulunan talihsiz genç, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Karşıyaka Devlet Hastanesi’nde yatan Çoramık’ın acılı ağabeyi Habip Çoramık, olayı aynı tabaktan yemek yedikleri en yakın arkadaşlarının gerçekleştirdiklerini iddia etti.

“AYNI TABAKTAN YEMEK YEDİĞİMİZ İNSAN”

Kardeşinin gece evlerine atılan bir taş ile dışarıya çıktığını ve daha sonra vahim olayı yaşadığını anlatan ağabeyi şunları söyledi: “O an gece komşunun seslenmesiyle dışarı çıktım. Baktım kardeşim kan revan içinde yerde yatıyordu. Hemen ambulans çağırıp hastaneye kaldırdık. Biz kardeşimin başındayken, olay anında şüphelendiğimiz E.Ç’nin babası geldi. Oğlunu sordu. Biz de şüphelendik. ‘Oğlunun burada ne işi var’ diye. Ancak daha sonra anladık ki aynı tabağı, aynı ekmeği paylaştığımız elimizde büyüyen bir arkadaşımızdı bu olayı yapan. Babalı oğullu yapmışlar. Biz o esnada annem, abim ve ben uyuyorduk. Mahalledeki kapı komşum sayesinde hastaneye getirdik. Şu an bitkisel hayatta. Yüzü bile tanınmayacak halde.”

“YÜZDE 45 RAPORU VAR, BU ADAMI SALMAYIN”

Kardeşine baltayla saldıran şahsın yüzde 45 akli denge raporu olduğunu anlatan Habip Çoramık, “Arkadaşın yüzde 45 raporu var, psikolojisi bozuk. Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Bölümü’nde 3 ay yatıp çıktı. Ama psikolojisi bozuk herkes de adam kesiyorsa, alalım baltayı biz de keselim. Zaten bu çocuk gelene gidene saldırıyor, küfrediyor, mahallede çıplak dolaşıyordu. Sabıkası var, yüzde 45 raporlu. Bunu tekrar bıraksalar yarın bana ya da bir başkasına saldıracak. Peki buna kim dur diyecek. Bu adamın tam teşekküllü bir hastanede yatıracaksın, salmayacaksın. Ama bunu tekrar salarsa o arkadaş mahallede önüne gelene saldırmaya devam edecek. İnşallah yetkililer bu konuyla ilgilenir ve ne gerekiyorsa onu yapar. En azından bir devlet korumasında olursa kimseye bir daha zarar veremez” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER

İzmir'de baltalı dehşet !

 


“ONUN OLDUĞUNU DUYUNCA ÇOK ŞAŞIRDIM”

Kardeşinin etliye sütlüye karışmayan bir yapısı olduğunu ve olayın ardında hiçbir sebebin yatmadığını aktaran Çoramık şöyle devam etti: “Benim kardeşimin birisine düşman olması için karısına kızına bakması lazım. Hiçbir sebep yok. Benim kardeşim birinin ayağı takılsa koşar yardım ederdi. Ya bana saldıracaktı, ya başkasına ama olan kardeşime oldu. Sol tarafı yüzü, kaşı, gözü, çenesi her tarafı darbe almış tanınmayacak halde. Ben onun yaptığını duyunca şaşırdım. Çünkü ben aynı tabaktan yemek yedim. Evinde yattığım, benim evimde yatan oturup kalktığımız bir insandı.”

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER