ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Ekim 2014 Cuma 19:52

Bakan Kılıç'a 'Üç saattir bekliyoruz maalesef' sitemi

Bakan Kılıça Üç saattir bekliyoruz maalesef sitemi

Bakan Akif Çağatay Kılıç, Bursa programı kapsamında 200 yatak kapasiteli sporcu kampı eğitim merkezi inşaatını gezdi.


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bursa’da Atıcılar Eğitim ve Spor Vadisi’nde Olimpik Atletizm Pisti’ni incelediği sırada ilköğretim öğrencisi sporcunun tepkisi ile karşılaştı. Programın uzaması nedeniyle uzun süre bakanın gelmesini bekleyen Jiyan Öner isimli sporcu, “Üç saattir bekliyoruz maalesef” diyerek sitem etti.
 Daha sonra Atıcılar Eğitim ve Spor Vadisi'ndeki Amatör Spor Haftası kutlamalarına katılan Kılıç, 409 amatör spor kulübüne 40 bin 900 spor malzemesi dağıtım törenine iştirak etti. Kılıç, 10 binden fazla amatör spor kulübünü desteklediklerini kaydetti.

Ardından Osmangazi Çok Amaçlı Spor Salonu ile Osmangazi Gençlik Merkezi’ni gezen Bakan Kılıç, 4 adet toprak zeminli tenis kortu ile mücadele sporları açış törenini gerçekleştirdi. Engelliler Goalball müsabakasını izleyen Kılıç, buradan olimpik yüzme havuzuna geçti.

Kılıç, daha sonra Olimpik Atletizm Pistine gelerek incelemelerde bulundu. Burada ilköğretim öğrencilerinin koşu startını veren Kılıç, beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Bakan Kılıç, yarışta birinci olan ilköğretim öğrencisi Jiyan Öner’i yanına çağırarak tebrik etti. Jiyan Öner ise, “Sağ olun, 3 saattir bekliyoruz maalesef” diyerek tepki gösterdi.

Küçük sporcuya sarılan Bakan Kılıç, daha sonra Atlıspor Kulübü’nü ziyaret ederek binicilik gösterilerini izledi. Ardından ise AK Parti Bursa il binasını ziyaret etti.










KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER