ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Aralık 2014 Cumartesi 09:25

Bakan Canikli, 'zehirli' ayakkabıları tespit eden 2 personeli tebrik etti

Bakan Canikli, zehirli ayakkabıları tespit eden 2 personeli tebrik etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli , köy Gümrük Müdürlüğü'ne bağlı bir antrepodaki ayakkabıların imha esnasında eskileriyle değiştirildiğini tespit eden 2 personeli makamında kabul etti.


Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli , köy Gümrük Müdürlüğü'ne bağlı bir antrepodaki ayakkabıların imha esnasında eskileriyle değiştirildiğini tespit eden 2 personeli makamında kabul etti. Bakan Canikli, Beytullah Yıldırım ve Hakan Ülker'i görevleri esnasında gösterdikleri hassasiyet ve dikkatli çalışmaları dolayısıyla tebrik etti.

Erenköy Gümrük Müdürlüğü'ne bağlı bir antrepodaki ayakkabıların imha esnasında eskileriyle değiştirildiğini tespit eden 2 personel Gümrük ve Ticaret BakanıNurettin Canikli tarafından makamında kabul edildi. Bakan Nurettin Canikli mesleğe henüz başlayan aday muayene memurları Beytullah Yıldırım ve Hakan Ülker'i görevleri esnasında gösterdikleri hassasiyet ve dikkatli çalışmaları dolayısıyla tebrik etti. Bakan Nurettin Canikli gayretli çalışmalarıyla kamu zararının önlenmesinde önemli katkı sağlayan memurları Devlet Memurları Kanunu'na göre başarı belgesi ile ödüllendirdi.









KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER