ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Ocak 2017 Pazartesi 21:42

Bahçeli: CHP yönetimi olmadık yollara sapmıştır

Bahçeli: CHP yönetimi olmadık yollara sapmıştır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Milletten ümidini kesen CHP yönetimi, milli iradeye çıkan yolları tıkamak için olmadık yollara sapmıştır. TBMM'de yaşanan kürsü işgalleri muhataplarını mahcup edecektir." değerlendirmesinde bulundu.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter'dan yaptığı açıklamada, TBMM Genel Kurulundaki anayasa değişiklik teklifi görüşmelerini değerlendirdi.

CHP yönetiminin, milletten ümidini kestiğini belirten Bahçeli, şunları kaydetti:

"Milletten ümidini kesen CHP yönetimi, milli iradeye çıkan yolları tıkamak ve hatta kullanılamaz hale getirmek için olmadık yollara sapmıştır. TBMM'de yaşanan kürsü işgalleri, kavga sahneleri, ucuz oyunlar, isnat ve iftiraya varan siyasi söylemler muhataplarını mahcup edecektir."

"Yüzleri kızarmaktan kurtulamayacaktır"

Anayasa değişikliğinin, TBMM Genel Kurulunda görüşülmesinin ardından milletin önüne geleceğine işaret eden Bahçeli, şöyle devam etti:

"Allah'ın izniyle çarşamba günü başlayacak ikinci tur görüşmelerinden sonra anayasa değişikliği milletimizin önüne gelecektir. İnancım budur. Milletten yana görünüp yine millete güvensiz ve duyarsız kalanlar bir kez daha çuvallayacaklar ve yüzleri kızarmaktan kurtulamayacaktır."

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER