ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Kasım 2014 Pazar 07:31

Aydın'da cinnet geçiren şahıs güçlükle kontrol altına alındı

Aydında cinnet geçiren şahıs güçlükle kontrol altına alındı

Polis ekipleri, ortalığı savaş alanına çeviren genci, evine zorla girerek yakalayabildi.


Aydın’da psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir genç, kavga ettiği şahsa ve olaya müdahale eden polislere balkonunda ne varsa attı. Polis ekipleri, ortalığı savaş alanına çeviren genci, evine zorla girerek yakalayabildi.

Olay, gece saatlerinde Efeler ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Hikmet adındaki genç, arkadaşlarıyla tartıştı. Evinin balkonunda arkadaşlarıyla sözlü tartışmaya giren genç, balkondaki eşyaları sokağa atmaya başladı. Olay yerine çağrılan polise kapıyı açmayınca ikna girişimleri başladı. Bu esnada kavga ettiği genç yeniden olay yerine gelince Hikmet balkondan saksı ve sandalyeleri insanların üzerine attı. Polis ve vatandaşlar atılan saksılardan ve sandalyelerden kıl payı kurtuldu. Şans eseri yaralanan olmadı.

Ailesi, amcası, akrabaları ve polisin kapıyı açmak için ikna edemediği Hikmet, balkondan sürekli tehditler savurdu. Olay yerine çağrılan Özel Harekat polisinin koç başıyla evin kapısını kırarak içeri girmesiyle şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.




KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER