ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Aralık 2014 Perşembe 21:36

Aydın’da bomba paniği

Aydında bomba paniği

Aydın Efeler ilçesinde bir otobüs durağında unutulan valiz, şüphe üzerine bomba uzman ekiplerince kontrollü olarak patlatıldı.


 Valiz sahiplerinin olay yerine gelmesine rağmen güvenlik gerekçesiyle polis, vatandaşları valize yaklaştırmadı. Kontrollü şekilde patlatılan vaizden kıyafet ve özel eşyalar çıktı. Valizin sahibi olduklarını söyleyen vatandaşlar, polisin valizlerini patlatmasına tepki gösterdi.

Olay, bu akşam Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda bulunun otobüs durağında meydana geldi. Durakta bulunan ve yaklaşık yarım saat sahibi çıkmayan valiz için vatandaşlar, şüpheli olduğu gerekçesiyle polisi aradılar. Polis, şüpheli valizin bulunduğu alana güvenlik şeridiyle önlem aldı. Bir süre sonra valizin bir yakınına ait olduğunu söyleyen vatandaş, polise gelerek valizi almak istedi, ancak polis izin vermedi. Aydın’ın en işlek caddesi olan Adnan Menderes Bulvarı yaklaşık 45 dakika trafiğe kapatıldı. Polis, meraklı vatandaşları uzaklaştırmakta zorlanırken, olay yerine bomba imha ekibi çağrıldı. Özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı valizi fünye ile patlattı.

Büyük bir gürültüyle patlayan valizden kıyafet ve özel eşyalar çıktı. valizin sahibi olduğunu söyleyen vatandaşlar, polise ve olayı görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi. Durakta patlatılan valiz, sahipleri tarafından alındı. Valizin boş olması sonrası yol yaya ve araç trafiğine açıldı. Vatandaşlar da patlatılan valizi bisiklete yükleyerek olay yerinden ayrıldı.





KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER