ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Nisan 2013 Pazartesi 12:47

Avusturya'nın Büyükelçisi Vali Şahin’i ziyaret etti

Avusturyanın Büyükelçisi Vali Şahini ziyaret etti


 Avusturya’nın Ankara Büyükelçisi Klaus Wölfer, Bodrum Fahri Konsolosu Fatma Neyir Suer ile Muğla Valisi Fatih Şahin’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şahin, "Bu karşılıklı görüşmeler çok önemli. Bölgemize, Avusturya’dan daha çok turist gelmesi için çaba sarf etmemiz gerekiyor. Turizmle ilgili veya başka konularda üzerimize düşen görev ne varsa yapmaya hazırız. Ziyaret için teşekkür ediyorum." dedi.

Büyükelçi Wölfer ise Türkiye’nin bütün bölgelerini gezdiğine belirterek, “Şimdi de Muğla’yı görmek için geldim. Avusturya’nın Bodrum’da Fahri Konsolosluğu var. Fahri konsolosluğun olduğu bir yer olması açısından da Muğla benim için önemli. Avusturya ve Muğla arasında ekonomik anlamda işbirliği yapmak için Sayın Valimize ziyarette bulunduk. Avusturyalılar Bodrum’a, Marmaris’e ve Fethiye’ye severek geliyorlar. Biz de ilinizden Avusturya’ya turist gelmesini umut ediyoruz.” diye konuştu.

Avusturya Ankara Büyükelçisi Klaus Wölfer, Vali Fatih Şahin ile bir süre sohbet ettikten sonra Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER