ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Temmuz 2014 Cumartesi 16:12

Atlayışı saniye saniye görüntülendi

Atlayışı saniye saniye görüntülendi

Patlama sonrası balkondan atlayan hamile kadın saniye saniye görüntülendi.


Zeytinburnu'nda Beştelsiz Mahallesi'nde 4 katlı bir binada meydana gelen patlama sonrası mahsur kalan 8,5 aylık hamile Ayşe Akıllı evinin balkonundan atladı. O anlar amatör bir kamera tarafından da saniye saniye görüntülendi. Hamile kadın vatandaşlar tarafından tutulan brandaya atlıyor.

HAMİLE KADININ DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Zeytinburnu'nda Beştelsiz Mahallesi'nde 4 katlı bir binada meydana gelen patlamanın ardından yaralıların 3'ü aynı semtte bulunan Avrasya Hastanesi'ne getirildi.

HAMİLE KADIN VE BEBEĞİNİN DURUMU İYİ

Patlama sırasında yaralanarak tedavi altına alınan ve birkaç gün daha hastanede müşahede altında kalacağı bilgisi verilen 8,5 aylık hamile hostes Ayşe Akıllı(28) ve bebeğinin durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

OLAY ANINDA İNTERNET KAFEDEYDİ

Taburcu olan Yunus Pazarcık ise olay sırasında bir internet kafede olduğunu belirterek “Her şey çok kısa bir süre içerisinde oldu. Patlamanın şiddeti çok yüksekti. Ne olduğunu anlamadık, her şey çok kısa bir süre içersinde gelişti. Küt diye bir ses geldi, camlar falan patladı ve her şey üzerimize geldi" diye konuştu.

DOKTOR: HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Hastanenin acil bölümü hekimi doktor Türkan Kasabalı, ilk etapta hastaneye gelen 4 yaralının olduğunu söyleyerek, “Bir tanesinin durumu daha ağırdı onu Samatya'daki hastaneye sevk etmek durumunda kaldık. Diğer hastaların zaten hepsine müdahale ettik. Hiçbirinin hayati tehlikesi yok" dedi. Yaralı hamile kadının durumu hakkında ise, "Şuan için görünen herhangi bir sıkıntısı yok ama gözetim altında tutuyoruz. Hayati riski yok "diye konuştu.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ!

Balkondan atlayan hamile kadın hastanede

 

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER