ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Ekim 2014 Salı 21:41

Atatürk Büstü ateşe verildi

Atatürk Büstü ateşe verildi

İstanbul Esenyurt'da Kobani'ye destek IŞİD'e tepki gösternek için Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kalabalık grup, Atatürk heykelini ateşe verdi.


Esenyurt’ta toplanan terör örgütü yandaşları, 6 aracı kundaklarken çok sayıda işyerinin camlarını kırdı. Atatürk büstünü ateşe veren göstericiler ilçeyi adeta savaş alanına çevirdi.

IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırıları bahane eden kalabalık bir grup, Esenyurt’u adeta savaş alanına çevirdi. Bir inşaat sahasında yer alan iş makinesini ateşe veren göstericiler daha sonra park halindeki 5 otomobili de molotofkokteyli atarak ateşe verdi. Göstericiler daha sonra meydanda yer alan Atatürk büstünü ateşe verdi. Yüzleri maskeli saldırganlar olayın ardından bölgeden kaçarak uzaklaştı.

Diyarbakır’daki olaylarda 2 ölü

Erzurum'da tehlikeli gerginlik! (Tıklayınız)

Yanan araçlara ise önce çevredeki vatandaşlar ardından itfaiye ekipleri müdahale etti. Çalışmalara itfaiyenin yangın söndürme helikopteri de havadan eşlik etti.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!



POLİS HELİKOPTERİ VE ÖZEL HAREKAT TİMLERİ SEVK EDİLDİ

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, kaçan göstericilerin yakalanması için çevrede operasyon başlattı. Polis helikopteri de karadaki birliklere havadan destek sağladı. Ardından gerginliğin sürdüğü ilçe meydanına Özel Harekat Timleri sevk edildi.

Haberi okumak için tıklayınız!





KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER