ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2013 Perşembe 21:49

Artvin'de 'Polis Sergisi' açıldı

Artvinde Polis Sergisi açıldı


Artvin'de Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde 'Polis Sergisi' açıldı.

Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi’nde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen serginin açılışına, Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mutlu Çat, İl Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner, DSİ 26. Bölge Müdürü Muammer Keleş, Telekom İl Müdürü Oya Arkadaş, Meteoroloji Müdürü Erhan Güven, Emniyet Müdürlüğü personeli, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Serginin açılışını yapan Vali Kalkan, Artvin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı şube müdürlüklerinin tanıtımının yapıldığı stantları gezerek, görevli polis memurlarından şubelerinin çalışmaları ve sergilenen araç-gereçler hakkında bilgi aldı.

Sergide, 'Polis Haftası' ile ilgili düzenlenen okullar arası resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ait eserler de sergilendi.

BAŞARILI PERSONEL 'ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ' İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Öte yandan Artvin İl Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner ve emniyet mensupları, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Artvin Valisi Necmettin Kalkan’ı ziyaret etti. Salmaner, ziyarette, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü çerçevesinde Artvin’de, hafta boyunca yapacakları etkinlikler hakkında Vali Kalkan’a bilgi verdi. Vali Kalkan, teşkilatın kuruluş yıldönümünü kutlayarak, başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Emniyet Müdürü Salmaner ile bazı emniyet mensuplarına 'üstün başarı belgesi ve başarı belgesi' verdi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER