ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Eylül 2014 Pazartesi 18:30

Arkadaşı öldürüldü, kümese gömdü

Arkadaşı öldürüldü, kümese gömdü

İstanbul’da bir hafta önce ortadan kaybolan işadamı Özgür Yalçınkaya’nın arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Öldürülen işadamının Çatalca’da bir villanın tavuk kümesine gömüldüğü belirlendi.


İstanbul’da bir hafta önce ortadan kaybolan işadamı Özgür Yalçınkaya’nın arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Öldürülen işadamının Çatalca’da bir villanın tavuk kümesine gömüldüğü belirlendi.

Edinilen bilgilere göre, Bahçelievler’de lüks otomobil ticareti yapan işadamı Özgür Yalçınkaya (35) 16 Eylül’de kayboldu. Ailenin ihbarı üzerine olayla ilgili inceleme başlatan Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Yalçınkaya’nın son olarak otomobil ticareti yapan arkadaşı Recep A. ile Kartal’da buluştuğunu belirledi. İfadesi alınan Recep A., Yalçınkaya’yı görüşmeleri sonrasında Bahçelievler’de bıraktığını söyledi. Ancak güvenlik kameralarını inceleyen polis Recep A.’nın yalan ifade verdiğini belirledi. Recep A.’yı takibe alan polis, kendisinin de içerisinde bulunduğu 3 kişinin otomobille Anadolu yakasına geçtiklerini ve ertesi gün de başka bir araçla Çatalca’da bulanan bir çiftliğe gittiklerini gördü. Operasyon için düğmeye basan ekipler Recep A., şoförü Bayram A. ve babası Musatafa A.’yı gözaltına aldı.

Yapılan çapraz sorguda şüpheliler cinayeti itiraf etti. Şüpheliler ifadelerinde Recep A. ve Özgür Yalçınkaya’nın fiyatı 500 bin lira olan bir otomobilin alışverişi nedeniyle Kartal’da tartıştığını, ikili arasında küfürleşme olduğunu ve Recep A.’nın tabancasını çekerek Yalçınkaya’ya 4 el ateş ettiğini söyledi. Cinayet sonrası Recep A.’nın Bayram A. ile birlikte cesedi bagaja koyarak Bağcılar’da bir eve gittiği ve ertesi gün de Çatalca’daki villaya gittikleri öğrenildi. Ertesi gün villaya yalnız gelen Recep A., cesedi tavuk kümesine gömdü.

Zanlıların ifadeleri doğrultusunda harekete geçen polis, Recep A.’nın cesedini Çatalca’da gömülü olduğu yerden çıkardı. Polisin kazısıyla çıkartılan ceset, Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Gözaltına şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ARKADAŞININ GALERİSİNE TAZİYE ZİYARETİNE GİTTİ

Zanlı Recep A.’nın öldürdüğü arkadaşı Özgür Yalçınkaya’nın sahibi olduğu galeriye olaydan bir gün sonra taziye için gittiği de belirlendi. Güvenlik kameralarında da yansıyan görüntülerde galeriye giden Recep A., Yalçınkaya’nın ailesine baş sağlığı dileklerinde bulunuyor.

 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER