ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Kasım 2013 Çarşamba 02:00

Ankara'da patlama

Ankarada patlama

Ankara’da Yüksek Seçim Kurulu (YSK) binasının önünde bir patlama meydana geldi


Ankara’da Yüksek Seçim Kurulu (YSK) binasının önünde akşam saatlerinde meydana gelen patlama Ankara polisini alarma geçirdi. Yapılan ilk incelemelere göre patlamanın, olay yerinde küçük bir yangının çıkması, etrafta bulunan çift katlı camların ısınma neticesinde genleşmesi sonucunda meydana geldiği belirlendi.

Sıhhiye'de bulunan eski Danıştay Başkanlığı, yeni YSK Başkanlığı binasının girişinin hemen yanında akşam saatlerinde bir patlama meydana geldi. Patlamayı MOBESE kameralarından gören güvenlik güçleri kırmızı alarma geçti. Patlama üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve itfaiye sevk etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını daha fazla büyümeden söndürdü. Patlama nedeniyle polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak bomba uzmanlarına haber verdi. Olay yerinde yapılan ilk incelemede, binanın önünde bulunan halıfleks parçalarının tutuştuğu, alevlerin yakında bulunan çift katlı camları genleştirmesi sonucu, patlamasına neden olduğu belirlendi.


MOBESE kameralarına yansıyan görüntüleri izleyen güvenlik güçleri, 50-55 yaşlarında ve 1,70 boylarında, elinde siyah çanta ile YSK binasının önüne gelen bir şahsın, binanın önünden ayrılmasının ardından alevlerin yükseldiğini daha sonra da büyük bir parlamanın meydana geldiği, şahsın sakin bir şekilde olay yerinden uzaklaştığını tespit etti. Şüpheli kişinin eşkali tüm polis ekiplerine anons edildi.

DHA

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER