ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Haziran 2013 Cumartesi 01:46

Ankara'da kaza: 1 ölü, 4 yaralı


Ankara’da üniversite öğrencilerinin içinde bulunduğu araç, 10 metrelik istinat duvarından aşağı uçtu. Kazada 1 öğrenci öldü, 3 öğrenci ile olay yerinde bulunan bir vatandaş yaralandı.

Kaza, Çankaya'daki Çetin Emeç Bulvarı üzerinde oldu. Sürücüsünün adı öğrenilemeyen 03 UL 030 plakalı araç, aşırı hızlı olarak Çetin Emeç Bulvarı’na girdi. Direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi üzerine araç önce yol kenarındaki ağacı devirdi, daha sonra yaklaşık 10 metrelik istinat duvarından aşağı düştü.

Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Şoför ve iki arkadaşı olaydan yaralı olarak kurtulurken Gazi Üniversitesi’nde öğrenci olduğu öğrenilen Selin Bozkurt (23) hayatını kaybetti. Bozkurt’un cenazesi olay yerine gelen ambulanslardan birisine konuldu. Diğer kazazedelere Selin Bozkurt’un öldüğü söylenmedi. Bozkurt’un cesedi cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kazada Çetin Emeç Bulvarı üzerinde yürüyen bir vatandaş da yaralandı. Araç içinde bulunan öğrenci notları ise dikkat çekti. Bu arada, meraklı vatandaşlar hem itfaiye görevlilerine hem de polis ekiplerine zorluk çıkardı. Polis ekiplerinin defalarca uyarmalarına rağmen olay yerinden ayrılmayan vatandaşlar yaklaşık 10 metrelik istinat duvarının üzerinden kaza yapan otoyu ve kurtarma çalışmalarını izledi. 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER